ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβόλησαν τον ταμία σούπερ μάρκετ με αεροβόλο πιστόλι στο κεντρικό Χαϊδάρι

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουλίου σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σουπερ μάρκετ στην Αστυθέα.

Λίγα λεπτά πριν το μαγαζί κλείσει, δύο κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα και δήθεν ενδιαφέρθηκαν για το ψυγείο με τις μπύρες. Αφού κατόπτευσαν το χώρο, πήγαν στο ταμείο και ζήτησαν τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο ταμίας τους είπε πως δεν υπάρχουν χρήματα στο συρτάρι. Τότε ένας από τους δύο ληστές έβγαλε ένα αεροβόλο όπλο και πυροβόλησε τέσσερις φορές. Οι δύο βολές βρήκαν πάνω στο διαχωριστικό plexiglass του ταμείου. Οι άλλες δύο όμως χτύπησαν τον ταμία και του προκάλεσαν εκδορές.

Τη στιγμή της ληστείας ήταν παρών ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος, που αμέσως μετέφερε τον τραυματισμένο υπάλληλο στο Νοσοκομείο Αττικόν. Οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και έκριναν πως η κατάσταση του δεν είναι ανησυχητική. Έτσι δεν έγινε εισαγωγή και πήρε το δρόμο για το σπίτι. 

Μετά την πράξη τους οι δράστες διέφυγαν πεζοί με «άδειες τσέπες», προς άγνωστη κατεύθυνση. Το επεισόδιο καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης.

Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button