ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πτήση με Τσέσνα πάνω από το Δάσος: Το πιο εντυπωσιακό video που έχεις δει!

Ο Δασιώτης Σπύρος Ελευθεριάδης το είχε παιδικό όνειρο να γίνει πιλότος. Και μόλις πήρε το επαγγελματικό πτητικό πτυχίο του το γιόρτασε… με μια βόλτα πάνω από το Δάσος, χαρίζοντάς μας και ένα υπέροχο βίντεο.

Η πτήση έγινε χτες το απόγευμα (19 Οκτωβρίου), ο καθαρός ουρανός συνεργάστηκε για ωραίες λήψεις και ιδού το αποτέλεσμα:

https://youtu.be/eSM0y9P80iw
Ευχαριστούμε τον κ. Ελευθεριάδη για την παραχώρηση του video.

Το ύψος της πτήσης είναι 2.500 πόδια* από την επιφάνεια της θάλασσας (768 μ.) και πραγματοποιήθηκε από το αεροδόμιο της Πάχης, όπου γίνονται τα μαθήματα.

Ο κ. Ελευθεριάδης έχει σπουδάσει πληροφορική – τηλεποικινωνίες – δίκτυα και, όπως είπε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” είχε σαν παιδικό όνειρο να γίνει πιλότος. Το κατάφερε στα 35 του και μάλιστα εργάζεται πια στον χώρο αυτό. Στην απόκτηση του πτυχίου τον βοήθησε με υποτροφία η εταιρία Flyence Aviation Academy, με έδρα το Περιστέρι.

Πτήση με Τσέσνα πάνω από το Δάσος: Το πιο εντυπωσιακό video που έχεις δει! 3
Σπύρος Ελευθεριάδης

Με την ευκαιρία, ο συνομιλητής μας μας είπε ότι στην κορυφή του Ποικίλου θα μπορούσε να κατασκευστεί μια απλή πίστα εκκίνησης “παρά πέντε” και προσγείωση κάπου κοντά στο Γήπεδο του Δάσους, που την ονειρεύονται πολλοί λάτρεις του σπορ στην Αθήνα, λόγω της εγγύτητά της, αλλά και των εντυπωσιακών εικόνων που υπόσχεται.

* Οι πτήσεις σε αυτό το ύψος στην περιοχή μας δεν είναι καθόλου συχνές και οι άδειες πτήσης δίνονται εξαιρετικά φειδωλά, από τότε που έγιναν οι αποδράσεις με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button