ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Προγράμματα έκφρασης και ψυχαγωγίας για άτομα με νοητική υστέρηση από 8 ετών και άνω

Με την ολοκλήρωση της Άδειας Λειτουργίας – Πιστοποίησης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠμεΑ) στο Χαϊδάρι, το ΚΕΑ-ΑΜΕΑ ξεκινάει προγράμματα έκφρασης και ψυχαγωγίας για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου ατόμων με νοητική υστέρηση και συναφών αναπηριών.

Για την δυνατότητα ένταξης του παιδιού σας στο νεοσύστατο και δυναμικό ΚΔΑΠμεΑ, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να περάσουν από το Κέντρο μας για να υποβάλουν αίτηση, είτε διαθέτουν είτε όχι voucher και να συνεννοηθούν για τις περαιτέρω λεπτομέρειες απευθυνόμενοι στην Γραμματεία Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α: Τηλ. 210-5576620

Το Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. αποτελεί Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο (Ν.Π.Ι.Δ.) και ιδρύθηκε το 1993 από γονείς ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Εδρεύει στο Δήμο Χαϊδαρίου (Κάτω Αφαία) και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και πλήρως διαμορφωμένο κτίριο 2500 τμ σε δενδρόφυτη έκταση. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο πάντα την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών-ατόμων με νοητική υστέρηση. Μέσα από τη διαρκή βελτίωση και τις σύγχρονες επιστημονικές και εκπαιδευτικές προσεγγίσεις προετοιμάζουμε νέους και νέες με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές/νοητική υστέρηση και συναφείς δυσκολίες να ζουν και να συμμετέχουν σε όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής.

Το ωράριο λειτουργίας του ΚΔΑΠμεΑ είναι απογευματινές ώρες.

Προγράμματα έκφρασης και ψυχαγωγίας για άτομα με νοητική υστέρηση από 8 ετών και άνω 1

Στρατηγού Σίμωνος Θεολόγου 11, Χαϊδάρι – Κάτω Αφαία,
Τηλ. +30 210 2848733
www.kea-amea.gr, [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button