ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Προφυλακίστηκαν 12 από τα 15 μέλη συμμορίας των απατεώνων που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Χαϊδαρίου!

Με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκαν οι 12 από τους 15 (!) και πήραν το δρόμο για τις φυλακές. Ανάμεσα τους και μία γυναίκα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τις  Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) βρίσκονταν σε επιφυλακή στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, φοβούμενοι τυχόν επεισόδια από συγγενείς των προφυλακισθέντων.

“Δεν ξαναείδαμε ποτέ τόσες πολλές προφυλακίσεις”

Άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου και της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έδειξαν ικανοποιημένοι στο άκουσμα των αποφάσεων των δικαστικών λειτουργών, αφού κατά την άποψη τους αποδείχτηκε πόσο σοβαρή είναι η υπόθεση που χειρίστηκαν επί έξι ολόκληρους μήνες.

«Αυτό δεν ξανάγινε ποτέ. Οι 12 από τους 15, δηλαδή των 80% των συλληφθέντων να προφυλακίζονται», έλεγε αστυνομικός σε συναδέλφους του, στο άκουσμα της απόφασης.

Οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες, που όπως δείχνουν τα πράγματα είχαν περιφερειακό ρόλο στη συμμορία, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Παράλληλα έξι ακόμα μέλη της συμμορίας, εκ των οποίων δύο γυναίκες, παραμένουν ασύλληπτα και αναζητούνται.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button