ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 56χρονος που κατηγορείται για σωματεμπορία της 17χρονης στο Χαϊδάρι

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας, αμέσως μετά την απολογία του, στον 56χρονο κατηγορούμενο για την αρπαγή και τη σωματεμπορία της 17χρονης που είχε εξαφανιστεί στις αρχές Ιουνίου από την περιοχή του Χαϊδαρίου.

Πιο συγκεκριμένα ο 56χρονος κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων: εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου τελεσθείσα επάγγελμα προς γενετήσια εκμετάλλευση από κοινού, συνέργεια στην ως άνω πράξη, πλαστογραφία μετά χρήσης, προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, παράνομη οπλοφορία και κατοχή πυρομαχικών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο φερόμενος ως δράστης άρπαξε την Αμάντα, η οποία αναζητούνταν από τις 3 Ιουνίου, εντοπίστηκε στα χέρια του πριν δύο ημέρες και βρίσκεται κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η αστυνομία εντόπισε σε πορνογραφική ιστοσελίδα τη φωτογραφία της ανήλικης, την οποία εμφάνιζε ως 22χρονη. Για την υπόθεση οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για άλλα δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων φέρεται να διαχειριζόταν την επίμαχη ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος στην απολογία του αρνήθηκε ότι άρπαξε και εξέδιδε με τη βία το 17χρονο κορίτσι. Φέρεται να ανέφερε ότι η κοπέλα τού δήλωσε ότι είναι 20 ετών και μάλιστα πως του έδειξε και πλαστή ταυτότητα με την ψεύτικη ηλικία.

Με βάση τους ισχυρισμούς του η ίδια η 17χρονη τού ζήτησε να εκδίδεται κατόπιν αμοιβής. Η ίδια φέρεται να το έσκασε από το Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου φιλοξενούνταν στο Χαϊδάρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Πώς ο 56χρονος Αλβανός “έδεσε” την 17χρονη Αμάντα στο κύκλωμα πορνείας

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button