ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλατεία Αίθριου: Ωραία η παρέμβαση στο πράσινο, αλλά υπάρχει και το παρακάτω…

Η ανανέωση της πλατείας του Αίθριου (Πλατεία Δημοκρατίας, κανονικά) άρεσε σε συμπολίτισσά μας, αλλά όχι η εγκατάλειψη στον χώρο που βρίσκεται δίπλα στη Βιβλιοθήκη.

Η κ. Γ.Π. γράφει σχετικά: “Η φροντίδα για το πράσινο και τα παρτέρια με τα φρεσκοφυτεμένα λουλούδια σε μια πλατεία που είχε μείνει παρατημένη χρόνια έδωσαν ωραία εικόνα. Μου φτιάχνει τη διάθεση πια μια βόλτα εκεί με το καροτσάκι του μωρού μου. Επίσης η αποκατάσταση των λιμνών που ακούστηκε ότι θα γίνει θα θυμίσει τις καλές εποχές που ερχόταν πολύς κόσμος εδώ. Από την άλλη όμως, λείπει φως. Και επίσης υπάρχει και αυτό το κτήριο δίπλα στη Βιβλιοθήκη που είναι σε κακό χάλι. Σκοτεινό, βρώμικο με βαμμένα τζάμια. Λες και δεν ξαναμπήκε ποτέ κανένας μέσα από τότε που έκλεισε το μαγαζί.”

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η δημοτική αρχή είχε προτείνει να λειτουργήσει το δωμάτιο αυτό ως κυλικείο – καφέ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, με κάποιες παρατάξεις να ζητούν επέκτασης της Βιβλιοθήκης.

Πλατεία Αίθριου: Ωραία η παρέμβαση στο πράσινο, αλλά υπάρχει και το παρακάτω... 3
Πλατεία Αίθριου: Ωραία η παρέμβαση στο πράσινο, αλλά υπάρχει και το παρακάτω... 5

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button