ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Πετρούπολη: Καταγγελία για ομοφοβική επίθεση σε κλαμπ – Όσα αναφέρει το θύμα ξυλοδαρμού

Ομοφοβική επίθεση φέρεται να δέχθηκαν νεαρά άτομα σύμφωνα με καταγγελία σε γνωστό κλαμπ της Πετρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε stories, που αποκαλύπτουν το συμβάν και αναρτήθηκαν στον λογαριασμό «Πολύχρωμα Πλάσματα», υπήρξε ξυλοδαρμός και σύμφωνα με την καταγγελία η αστυνομία δεν επενέβη, καλώντας, δε, τα θύματα να μην καταγγείλουν το περιστατικό.

Η καταγγελία

«Σήμερα τα ξημερώματα δέχθηκα ομοφοβική επίθεση με ξυλοδαρμό από το προσωπικό κλαμπ στην Πετρούπολη. Η αστυνομία δε με βοήθησε καθόλου. Παρότρυναν εμένα και τα υπόλοιπα θύματα μάρτυρες (3 άτομα που μπήκαν στη μέση επίσης δέχτηκαν σωματική βία) να μην κάνουμε καταγγελία και μας είπαν “καλύτερα για ένα αίσιο τέλος να πάμε αύριο το βράδυ στο μαγαζί και να το λύσουμε με ένα κερασμένο ποτό”. Υπήρχαν περίπου 10 με 15 μάρτυρες. Δυστυχώς, απ΄ όσους ρώτησα κανείς δεν τράβηξε βίντεο καθώς και η επίθεση ξεκίνησε απρόσμενα, αλλά θορυβήθηκαν τόσο όσοι ήταν μπροστά που ήρθαν σχεδόν όλοι στο τμήμα για να δουν τι θα γίνει. Ήθελα αν γίνεται να γνωστοποιηθεί κάπως αυτό το συμβάν καθώς και οι αρχές δεν έκαναν τίποτα…».

«Μέσα στο αστυνομικό τμήμα έγινε τόσο προφανές ότι η αστυνομία είχε σχέσεις με το μαγαζί που όλοι φοβηθήκαμε να κάνουμε το οτιδήποτε παραπάνω για να μην μπλέξουμε πιο άσχημα και τελικά φύγαμε άπραγοι. Οι αστυνομικοί, ενώ οι σεκιουριτάδες που μας επιτέθηκαν ήταν κρυμμένοι μέσα στο κλαμπ, είπαν πως δεν έχουν το δικαίωμα να περάσουν μέσα και ότι δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση καθώς και “οι κάμερες στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού δεν λειτουργούν», σημειώνει άλλο story.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button