ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Περιστέρι: “Εκτός υπηρεσίας” ο άνδρας των ΜΑΤ που επιτέθηκε σε οπαδούς του Άρη

Τη διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για το περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος οπαδών του Άρη διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του εμπλεκόμενος αστυνομικός.

Διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για το περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος οπαδών του Άρη στο Περιστέρι διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε δείχνει τον άνδρα των ΜΑΤ να επιτίθεται και να χτυπά αναίτια οπαδό του Άρη, πριν αρχίσει η ομαδική επίθεση της διμοιρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό, το οποίο αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό (Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022) ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής και εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του.”

Όπως καταγράφηκε σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media, αστυνομικοί των ΜΑΤ φαίνονται να χτυπούν οπαδούς του Αρη έξω από το γήπεδο του Περιστερίου μετά το αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Ατρόμητο το Σάββατο για τη Superleague.

Στο video φαίνεται καθαρά ότι οι αστυνομικοί στριμώχνουν τους οπαδούς σε πολύ στενό σημείο και τους χτυπούν συνεχώς με τα γκλομπ χωρίς να είναι σαφής ο λόγος.

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Αρης συγκεντρώνει στοιχεία έτσι ώστε να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία προς την ΕΛΑΣ για τη συμπεριφορά των αστυνομικών.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button