ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΕΙΑΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παύλος Ειρηνάκης: Τα γυαλιά που θα φορέσεις θα σε κάνουν να νοιώθεις χαρά!

Ο οπτικός μας Παύλος Ειρηνάκης με τις επιλογές του δίνει έμφαση και στην ποιότητα αλλά και στην ενημέρωση των ραφιών του με όλες τις τάσεις. Να ξέρεις επίσης πως από εδώ δεν λείπουν ποτέ οι καλές προσφορές! Έτσι μένουν όλοι ικανοποιημένοι!

Ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών πρέπει να συνδυάζει εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν την όραση και την καθημερινή σας ζωή και ταυτόχρονα ο σκελετός τους να ταιριάζει καλά στο πρόσωπο σας και να τα νοιώθετε εντελώς άνετα. Μόνον έτσι θα αισθάνεστε χαρά φορώντας τα και την αγορά σας worth buying.

Στο κατάστημα οπτικών Παύλος Ειρηνάκης θα βρείτε Επώνυμα γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακούς επαφής στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ανάμεσα σε 25plus Επώνυμα Brands ανακαλύψτε απίθανους σκελετούς σε ποικίλα σχέδια, χρώματα και υλικά! Ο οπτικός και η εξειδικευμένη οπτικός συνεργάτης του με γνώση και εμπειρία θα σας καθοδηγήσουν με φιλική εξυπηρέτηση στην σωστή επιλογή.

Η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες γυαλιών και φακών, πάντα σύμφωνες με τα πρότυπα της ΕΕ και η μεγάλη σημασία στην ποιότητα και την ασφάλεια σας προσφέρει την σιγουριά ότι παίρνετε φακούς και γυαλιά ηλίου και οράσεως που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και θα απολαμβάνετε να φοράτε!

25plus Επώνυμα Brands. Γυαλιά Ηλίου Γυαλιά Οράσεως Μεγάλες Προσφορές.

Ο Παύλος Ειρηνάκης BSc (Hons) F.B.D.O. είναι πτυχιούχος Οπτικός A.P.U. Cambridge Μ. Bρετανία και Μέλος του Γενικού Οπτικού Συμβουλίου Μ. Βρετανίας

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ |ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ | ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ | ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ | ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ

Οπτικά – Φακοί Επαφής ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΡΗΝΑΚΗΣ
Στρ. Καραϊσκάκη 95, Χαϊδάρι 12462 | 2105325306 | email: [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button