ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατηρητικότητα να σου πετύχει…

Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού της Άμεσης Δράσης οδήγησε στην εξιχνίαση της κλοπής αυτοκινήτου. Εκτελώντας υπηρεσία στο Χαϊδάρι παρατήρησε πως ένα φορτηγάκι Toyota Hilux, που πέρασε μπροστά του, είχε κάποια χαρακτηριστικά, που δεν ταίριαζαν ακριβώς με το συγκεκριμένο μοντέλο. Το όχημα ακινητοποιήθηκε με υπόνοιες πως είναι παραποιημένο.

Από τον περασμένο Μάιο, λοιπόν, και για ένα περίπου μήνα βρισκόταν έξω από στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου. Η υποψία του στυνομικού επιβεβαιώθηκε, καθώς εξακριβώθηκε ότι πράγματι ήταν κλεμμένο.

Οι πινακίδες του αντιστοιχούσαν σε ένα παρόμοιο

Κατά την έρευνα εμπειρογνωμόνων της Ελληνικής Αστυνομίας, που ήρθαν και το ερεύνησαν, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός πλαισίου ήταν παραποιημένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται στην άδεια κυκλοφορίας που κατείχε, όμως αντιστοιχούσε σε αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, ίδιου μοντέλου αλλά διαφορετικού έτους κατασκευής, που είχε κλαπεί τον περασμένο Απρίλιο από την περιοχή του Διόνυσου.

Δράστης ήταν ένας 61χρονος Ρομά από τα Άνω Λιόσια, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος και για παραποίηση στοιχείων αριθμού πλαισίου.

Το αυτοκίνητο θα αποδοθεί στην ασφαλιστική εταιρεία όπου ήταν ασφαλισμένο, γιατί έχει ήδη δοθεί αποζημίωση στον ιδιοκτήτη του για την κλοπή που δήλωσε.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button