ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Παράπονα για τις αφρόντιστες μουριές, πρόβλημα και για τον ίδιο τον Δήμο

Πολλές μουριές στην πόλη έχουν μείνει ακλάδευτες και στρώνουν χαλί τα φύλλα τους σε δρόμους, πεζοδρόμια και αυλές. Η κατάσταση αυτή δεν δημιουργεί προβλήματα μόνο στις γειτονιές, αλλά και στις ίδιες τις υπηρεσίες του Δήμου, που πρέπει να καθαρίζουν ασταμάτητα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την κατάσταση στην Αστυθέα και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Κολοκοτρώνη και Αισχύλου. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα σημεία του Χαϊδαρίου. Όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής, αναγκάζονται μόνοι τους να μαζεύουν τα φύλλα ή το κάνουν ακόμα και τα συνεργεία καθαρισμού των πολυκατοικιών. “Για να είμαι δίκαιη, στα τηλεφωνήματά μας ανταποκρίθηκε η κ. Σάββα και έστειλε συνεργείο του Δήμου μέσα στις γιορτές που έκανε καλή δουλειά, αλλά την άλλη μέρα οι δρόμοι ήταν γεμάτοι πάλι”, μας είπε μία κυρία που μένει στην Κολοκοτρώνη. “Αντί να τρέχει ο Δήμος να καθαρίζει κάθε τόσο, καλύτερα είναι να κλαδέψει”, συμπληρώνει.

Τα φύλλα γεμίζουν τα πάντα, ακόμη και τα φρεάτια της αποχέτευσης των ομβρίων. Όταν είναι βρεγμένα είναι και αρκετά γλιστερά. Στην ίδια περιοχή πέρασε πριν από δύο μέρες ο ΔΕΔΔΗΕ, που έκοψε κλαριά που έφταναν ψηλά στα καλώδια, τα μάζεψε σε μια γωνιά και έφυγε.

Παράπονα για τις αφρόντιστες μουριές, πρόβλημα και για τον ίδιο τον Δήμο 3
Δεν είναι μόνο οι μουριές που χρειάζονται κλάδεμα. Στη φωτό νεραντζιά στην οδό Κολοκοτρώνη, που είναι χρόνια σε αυτή την κατάσταση. Στις εκκλήσεις των δημοτών για να κάνει κάτι η Υπηρεσία Πρασίνου δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button