ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση – ανεξαρτητοποίηση της Μαρίας Κοντογιάννη

Η Μέμη Μαρία Κοντογιάννη με επιστολή της στον δήμαρχο, Βαγγέλη Ντηνιακό, και τον πρόεδρο του Δημοτικoού Συμβουλίου, Βαγγέλη Ζεβόλη, ανακοινώνει την παραίτησή της από την παράταξη της πλειοψηφίας “Χαϊδάρι Ξανά” και την ανεξαρτητοποίησή της.

Η επιστολή της:

Κύριε Δήμαρχε & Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα παύω να αποτελώ μέλος της Πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά”, της θέσης μου ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Προστασίας Αδέσποτων & Δεσποζόμενων Ζώων και δηλώνω την Ανεξαρτητοποίησή μου.

Δυστυχώς, η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της πόλης μας, για την πορεία της Διοίκησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι Συναδέλφων, Εργαζόμενων του Δήμου μας, Φορέων της Πόλης μας και εμού δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο.

Σας ευχαριστώ για την έως τώρα κοινή μας πολιτική συμπόρευση και “όποια” προσπάθεια συνεργασίας, καθώς και για τις φορές που μου προτείνατε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ για το όφελος της κοινωνίας και της Πόλης μας.

Δήμαρχε,
Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους Πολίτες, αλλά πρωτίστως από την Συνείδηση μας.

Καλή μεν η φιλία, φίλτατη δε η αλήθεια. Ιδίως, όταν αφορά το μέλλον των Συμπολιτών μας, το συμφέρον της Πόλης και την ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας μας την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε.

Χαϊδάρι 28 Νοεμβρίου 2022

Με εκτίμηση
Κοντογιάννη Μαρία
Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button