ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παλαίμαχοι Δάφνη – Δάσους Χαϊδαρίου: Πρωτοβουλία με πανελλήνια εμβέλεια

Παλαίμαχοι Δάφνη – Δάσους Χαϊδαρίου

Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει η ομάδα μας, στα πλαίσια μιας πιο οργανωμένης παρουσίας των Παλαιμάχων στα αθλητικά τεκταινόμενα για τη δημιουργία Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παλαιμάχων.

Η πρόταση συζητήθηκε και έγινε αποδεκτή με τον γραμματέα της Ένωσης Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης, κο Δημήτρη Πολύζο, και τον πρόεδρο της αντίστοιχης Ένωσης, κο Παπαδοπουλο.

Μετά από συνεχείς επαφές του κεντρικού πυρήνα της προσπάθειας θα εκπροσωπηθούν 126 σωματεία στην πρώτη αυτή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Καυταντζόγλειου Σταδίου, το Σάββατο 10/9.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν βετεράνοι ποδοσφαιριστές όπως ο Χαριστέας, ο Ζαγοράκης, ο Ορφανός, όπως επίσης και βουλευτές καθώς και ο δήμαρχος της πόλης.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός που πιστεύουμε θα προωθήσει και θα βάλει σε νέες βάσεις τις συναντήσεις των βετεράνων προωθώντας όχι μόνο το αθλητικό πνεύμα, αλλά και το κοινωνικό και φιλανθρωπικό προφίλ τους. Θα συζητηθούν επίσης και θέματα που θα αφορούν την ασφάλεια της εν λόγω κατηγορίας ποδοσφαίρου σε ό,τι αφορά τα θέματα υγείας.

Για το λόγο ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα να επικοινωνηθούν όλες οι ομάδες παλαιμάχων, όποια ομάδα θέλει να εκπροσωπηθεί ή να συμμετάσχει, ας επικοινωνήσει με τον κο Γ. Παπαχαρίση (6977347373) ή τον ο Δ. Πολύζο (6932886659).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ένωση Παλαιμάχων Αθήνας και τον κο Σαρηδημητρίου, την Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά και τον κο Τσίρμπα, τον κο Γαραζανάκη που θα εκπροσωπήσει την Κεντρική Ελλάδα – Θεσσαλία και ένα μέρος της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, τον κο Λαμπρόπουλο, που θα εκπροσωπήσει την Πελοπόννησο και Αιτωλοακαρνανία, τον κο Χνάρη που θα εκπροσωπήσει την Εύβοια, τον κο Εμμανουηλιδη, που θα εκπροσωπήσει την Δυτ. Μακεδονία και φυσικά τον κο Παπαδόπουλο κ κο Πολύζο από την Ένωση Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ επίσης τον Χάρη Ξενογιάννη εκπρόσωπο της Βελγικής Ομοσπονδίας Παλαιμάχων για την πολύτιμη βοήθειά του.

Αξίζει τον κόπο να στηριχτεί μια τέτοια προσπάθεια που θα βοηθήσει όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button