ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί… το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό!
![Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 2 Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 1](https://xaidarisimera.gr/wp-content/uploads/2021/01/κρασιά_κασκούτας-741x470.jpg)
Από τον αμπελώνα της ορεινής Κορινθίας στον καταναλωτή, χωρίς μεσάζοντες.
Κρασί λευκό ξηρό:
- Μοσχοφίλερο
- Αθήρι
- Μαλαγουζιά
- Σαββατιανό – Ροδίτης
- Ρετσίνα
Κρασί κόκκινο ξηρό:
- Αιγιωργίτικο
- Καμπερνέ
- Σιράχ – μερλό
Κρασί ροζέ ξηρό:
- Μοσχάτο
- Πολυποικιλιακό
- Κρασί ημίγλυκο ροζέ
- Μαυροδάφνη
- Μοσχάτο γλυκό λευκό
Αποστάγματα
- Τσίπουρο Παραδοσιακό
- Τσίπουρο μονοποικιλιακό μοσχάτο
- Τσίπουρο με γλυκάνισο
- Ξύδι από κρασί Χύμα & συσκευασμένο
- Λάδι παραγωγής μας
- Πετιμέζι
- Μέλι
- Λικέρ
Χύμα και εμφιαλωμένα
![Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 4 Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 3](https://xaidarisimera.gr/wp-content/uploads/2021/01/κρασιά_κασκούτας_2-600x359.jpg)
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το cabernet sauvignon, με το εξαιρετικό βαθυκόκκινο χρώμα και πλούσιο σώμα, την μαλαγουζιά με το λαμπερό αχυρένιο χρώμα και το ισορροπημένο γευστικό τελείωμα, όπως επίσης και το μονοποικιλιακό τσίπουρο, πιστό στον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης!
![Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 6 Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 5](https://xaidarisimera.gr/wp-content/uploads/2021/01/κρασιά_κασκούτας_3.jpg)
![Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 8 Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 7](https://xaidarisimera.gr/wp-content/uploads/2021/01/κρασιά_κασκούτας_1.jpg)
![Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 10 Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 9](https://xaidarisimera.gr/wp-content/uploads/2021/02/Τσίπουρο_Κασκούτας-600x800.jpg)
![Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 12 Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 11](https://xaidarisimera.gr/wp-content/uploads/2021/01/κρασιά_κασκούτας_5.jpg)
![Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 14 Οινοποιείο Κασκούτας: Γιατί... το καλό κρασί δεν είναι απαραίτητα ακριβό! 13](https://xaidarisimera.gr/wp-content/uploads/2021/02/Κρασιά_-Χαιδαρι_Αιγάλεω-600x397.jpg)