ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ωδείο Χαϊδαρίου Θ. Κούνη: Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια συναυλία!

Με εξαιρετικές μουσικές βραδιές έκλεισε ο κύκλος συναυλιών του Ωδείου Χαϊδαρίου Θεοδώρας Κούνη ολοκληρώνοντας με επιτυχία άλλο ένα μουσικό σχολικό έτος. Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες όλων των μουσικών τμημάτων που φοιτούν στο ωδείο, συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συνθέτοντας μουσικές βραδιές – ταξίδια με μελωδίες, τραγούδια και αναφορές σε πολλά είδη μουσικής.

Η καθιερωμένη ετήσια συναυλία αυτή την φορά για λόγους προστασίας από τον covid-19 διαιρέθηκε σε δύο εκδηλώσεις και διαφορετικές ημερομηνίες, για την αποφυγή συγχρωτισμού και την ασφάλεια όλων. Και οι δύο τελευταίες συναντήσεις της χρονιάς πραγματοποιήθηκαν στις άρτιες εγκαταστάσεις του ωδείου στο κέντρο της πόλης του Χαϊδαρίου όπου με χαρά και συγκίνηση παραβρέθηκε πολύς κόσμος για να τιμήσει και να απολαύσει την πρόοδο των νέων μουσικών.

Γονείς και φίλοι αποθέωσαν τους μικρούς και τους μεγάλους μουσικούς του ωδείου και βέβαια και τους καθηγητές τους αναγνωρίζοντάς τους την αγάπη και την άριστη διδασκαλία.
Για άλλη μια φορά τα μουσικά κομμάτια και οι εκτελέσεις τους ανύψωσαν την ψυχή των παραβρισκόμενων. Συγχαρητήρια στα παιδιά!

Η κυρία Ντόρις Κούνη- Θεοτοκά διευθύντρια του ωδείου και όλη η δυναμική ομάδα της ανανέωσε το ραντεβού με τους σπουδαστές και τον υπέροχο κόσμο της μουσικής για το φθινόπωρο, με την ευχή προς όλους να μεσολαβήσει ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο υγεία, αγάπη και ζωή γεμάτη μουσική!

Το Ωδείο Χαϊδαρίου της Θεοδώρας Κούνη λειτουργεί στο Χαϊδάρι από το 1977 και χάρη στην αφοσίωση και στο καταξιωμένο εκπαιδευτικό του προσωπικό, ανταποκρίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης προσφέροντας στο τόπο μας και σε άλλες περιοχές, αντάξιους συνεχιστές της μουσικής, τους πτυχιούχους μαθητές τους!

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ωδείου Θεοδώρα Κούνη
Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχ. Αθ., Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Διπλωματούχος Πιάνου, Ανώτατων θεωρητικών και Σύνθεσης

Ωδείο Χαϊδαρίου της Θεοδώρας Κούνη Σάμου 29, Κέντρο Χαϊδαρίου | 210 5816853 | fb

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button