ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: «Όχι στη σφαγή στη Γάζα» – Σήμερα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία

Σε μια δυναμική κινητοποίηση καλεί ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – ΟΓΕ) σήμερα, Πέμπτη 22 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, μπροστά από την Ισραηλινή Πρεσβεία. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνεται ως απάντηση στη συνεχιζόμενη αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας, όπου —σύμφωνα με τα στοιχεία της ανακοίνωσης— δεκάδες χιλιάδες άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ χιλιάδες παιδιά κινδυνεύουν από πείνα και ασθένειες λόγω του αποκλεισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο Σύλλογος καταγγέλλει ως ηθικούς και πολιτικούς αυτουργούς του εγκλήματος τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ενώ κατηγορεί και την ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη των δολοφονικών επιχειρήσεων του Ισραήλ. Με σύνθημα «Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά», οι γυναίκες του Χαϊδαρίου και οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία απαιτούν τον άμεσο τερματισμό της γενοκτονίας και της κατοχής.

Σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο σταθμός μετρό Αγία Μαρίνα στις 6μμ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Προοδευτικού Συλλόγου Γυναικών Χαϊδαρίου:

Να σταματήσει τώρα η σφαγή του παλαιστινιακού λαού!

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου (μέλος ΟΓΕ) καλεί στη σημερινή συγκέντρωση, Πέμπτη 22/5, στην ισραηλινή πρεσβεία στις 7μμ, για να διαδηλώσουμε μαζικά και μαχητικά απαιτώντας να σταματήσει ΤΩΡΑ η σφαγή και η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Μετά από 61.000 νεκρούς και 119.000 τραυματίες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία άμαχος πληθυσμός, το απάνθρωπο σχέδιο του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ με τις πλάτες των πιστών συμμάχων του ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ περιλαμβάνει την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους, αφού αποκλείοντας κάθε ανθρωπιστική βοήθεια τους καταδικάζουν σε θάνατο από την πείνα και τις αρρώστιες. Συμφώνα με τον ΟΗΕ τις τελευταίες 48 ώρες κινδυνεύουν με θάνατο 14.000 μωρά λόγω υποσιτισμού και έλλειψης φαρμάκων. Συνένοχη είναι και η ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα που στηρίζουν τα δολοφονικά σχέδια του Ισραήλ.

Πέμπτη 22/5 στις 7μμ στην ισραηλινή πρεσβεία (Μαραθωνοδρόμων 1, Ψυχικό)

  • Ραντεβού στις 6μμ στο μετρό Αγ. Μαρίνα

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΦΑΓΗΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΚΑΤΟΧΗΣ  ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!

ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Παρόμοια Άρθρα

Εγγραφή
Notify of
guest
0 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Δημοφιλέστερα
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Back to top button
0
Πάρτε μέρος στη συζήτηση!x