ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Τσίπρας ψήφισε “δυτικά” – Αθρόες εγγραφές νέων μελών στο Χαϊδάρι

Σήμερα είναι “η μέρα του ΣΥΡΙΖΑ”, καθώς η εσωκομματική εκλογική διαδικασία αποτελεί κορυφαίο πολιτικό βήμα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μπορεί να στείλει ένα “ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής”, όπως δήλωσε Αλέξης Τσίπρας από το εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, όπου ψήφισε.

Το κλίμα αισιοδοξίας είναι διάχυτο και στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, όπου ψηφοφόροι περίμεναν πριν ανοίξει η κάλπη, όπως μας είπε το μέλος της εφορευτικής επιτροπής, Άντζελα Μονιάρου. Ειδική σημασία έχει η εγγραφή νέων μελών, για την κάλπη της εκλογής αρχηγού. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Κουφός, γραμματέας της οργάνωσης Χαϊδαρίου, δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”: “Έρχεται πάρα πολύ κόσμος που δεν είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους. Γύρω στις 11 πμ ήταν περίπου 100 άτομα. Αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή.”

Ο Τσίπρας ψήφισε "δυτικά" - Αθρόες εγγραφές νέων μελών στο Χαϊδάρι 3

Νωρίτερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο εκλογικό κέντρο στο Δημαρχείο Περιστερίου στη σημερινή διαδικασία για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και σε δηλώσεις του είπε ότι “σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου μας”. “Θα έλεγα ότι είναι η Κυριακή της δημοκρατίας, μια γιορτή συμμετοχής που μπορεί να δυναμώσει και να εμπεδώσει στον τόπο μας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής».

Στα στελέχη της δυτικής Αθήνας η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην κάλπη της Δυτικής Αθήνας έδωσε ικανοποίηση. Επιπλέον η επιλογή αυτή έχει πολιτική στόχευση, καθώς η περιοχή αποτελεί μια τεράστια δεξαμενή ψήφων για το κόμμα (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις εκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε σχεδόν 10% περισσότερο από τη Νέα Δημοκρατία).

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button