ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πάρις Κουρτζίδης εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα

Ο Χαϊδαριώτης δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων (Κ.Ελ.ΑΝ.), του Γιώργου Τράγκα. Ο ίδιος δήλωσε:

Πάρις Κουρτζίδης

Μετά από 25 χρόνια ανεξάρτητης, μαχητικής, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, αποδέχτηκα τη νέα τιμητική πρόταση του Γιώργου Τράγκα: τη δημιουργική πρόκληση να αναλάβω την εκπροσώπηση του Κινήματος των Ελεύθερων Ανθρώπων. Μαζί με τον πρόεδρο και τη νέα δυναμική ομάδα που χτίζουμε, συγκροτούμε τον πολιτικό σχεδιασμό και χαράσσουμε τη στρατηγική αυτή που θα οδηγήσει σύντομα τους Ελεύθερους Ανθρώπους στη Βουλή.

Η κυριότερη δέσμευση του Κ.ΕΛ.ΑΝ. είναι ότι στο επίκεντρο αυτού του σχεδιασμού, πάντα και πρώτα απ’ όλα, θα βρίσκεται ο Άνθρωπος. Τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ελευθερίες. Η νέα αποκατάσταση της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της ελεύθερης ενημέρωσης. Προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος και της πατρίδας, η σύγκρουση μας με τα γερμανοκρατούμενα συμφέροντα, το παρακράτος, τα παραδικαστικά κυκλώματα, τις διαπλεκόμενες συμμορίες, τη διαφθορά, την παρακμή, τη διαστροφή και τη σήψη στο δημόσιο βίο, θα είναι μετωπική και ανελέητη.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button