ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Μάριος Παπαϊωάννου χάλκινο με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό!

Ο 14χρονος Μάριος Παπαϊωάννου, αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Χαϊδαρίου, κατέκτησε την 3η Θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cadets στα -53Kg, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στη Μάλτα στις 25-28 Νοεμβρίου. Ο Παπαϊωάννου αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα με αθλητή από την Ουκρανία, στην συνέχεια με αθλητή από την Κύπρο και στα ημιτελικά έχασε στην κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Ιταλό αθλητή για να μπει στον τελικό.

Ο Μάριος είναι 14 ετών και ξεκίνησε το tae kwon do πριν από 8 χρόνια. Είναι μαθητής του 13ου Γυμνασίου Περιστερίου. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ευλυγισία, η εκρηκτικότητα και η ταχύτητά του. Πρόκειται για αθλητή που αγαπάει την προπόνηση, είναι υπάκουος και έχει υψηλούς στόχους, όπως και όλοι οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό.

Ο Μάριος Παπαϊωάννου χάλκινο με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό! 3

Ο Αλέκος Γκότσης, προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Χαϊδαρίου δήλωσε στην εφημερίδα μας:

Πολλά συγχαρητήρια στον Μάριο. Επίσης, για την επιτυχία του αυτή θα θέλαμε ευχαριστήσουμε τον προπονητή Χάρη Μπαλάσκα που συνόδευσε τον αθλητή μας στην Μάλτα, καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια του στο κοουτσάρισμα των αγώνων. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τη δύσκολη αυτή προσπάθεια του πρωταθλητισμού σε υψηλό επίπεδο των αθλητών/τριών μας με πρώτους και καλύτερους τους γονείς των παιδιών που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους και ευχόμαστε ανάλογη επιτυχημένη πορεία και στο μέλλον“.

Ο Μάριος Παπαϊωάννου χάλκινο με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό! 5
Ο Μάριος Παπαϊωάννου χάλκινο με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό! 7

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button