ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Γεωργιανός κλέφτης νόμιζε ότι τα κατάφερε καλά σε σούπερ μάρκετ του Δάσους, αλλά…

Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, μα σαν τον νοικοκύρη όχι… Τη σημασία της ελληνικής αυτής παροιμίας την έμαθε σήμερα το πρωί ο 37χρος Γεωργιανός, ενώ περπατούσε στη Λ. Αθηνών, ευχαριστημένος από την άκοπη -όπως νόμιζε- εξασφάλιση του “επιούσιου”. Ώσπου για πολύ κακή του τύχη τον σταμάτησαν αστυνομικοί και τον ρώτησαν τι είχε μέσα στην τσάντα του…

Όλα είχαν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα σε σούπερ μάρκετ στην πλατεία του Δάσους. Λίγο μετά τις 10 το πρωί μπήκε μέσα ο 37χρονος, φορώντας τη μάσκα του, αλλά και ένα καπέλο τζόκεϊ και την κουκούλα του μπουφάν του. Προσποιούμενος ότι κάνει τα ψώνια του,  γέμισε το καλάθι του με διάφορα είδη. Την ίδια ώρα όμως όμως έριχνε στην τσάντα που είχε μαζί του διάφορα άλλα πράγματα, όπως κουτιά με μέλι, συσκευασίες με κάψουλες καφέδων, κουτιά με τόνο και πακέτα με συσκευασμένο τυρί.

Πλησίασε στο ταμείο, αλλά υποκρίθηκε ότι το μετάνιωσε, άφησε το καλαθάκι με τα υπόλοιπα είδη και έφυγε “σαν κύριος”. Κανένας από το προσωπικό και τους πελάτες που υπήρχαν γύρω του εκείνη τη στιγμή, δεν έδωσε σημασία.

Κατηφορίζοντας με τα πόδια διέσχισε τη Γ. Παπανδρέου συνέχισε στη Λεωφόρο Αθηνών, ήσυχος πια… Πού να φανταστεί όμως τη συνέχεια. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που ανέβαιναν τη λεωφόρο τον σταμάτησαν -ίσως γιατί φορούσε όλα αυτά στο κεφάλι του. Κοίταξαν και την τσάντα του και είδαν τα προϊόντα. Απόδειξη φυσικά δεν είχε, αλλά ισχυρίστηκε πως του τα έδωσαν κάποιοι φίλοι του.

Οι αστυνομικοί έκριναν πως δεν έπρεπε να το αφήσουν να περάσει “έτσι”. Από το κουτί του μελιού εντοπίστηκε από ποιο σούπερ μάρκετ προερχόταν και επικοινώνησαν αμέσως. Σε λίγα λεπτά και από την κάμερα του υποκαταστήματος επιβεβαιώθηκε ότι υπήρχε κλοπή.

Ο δράστης συνελήφθη. Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας που όρισε τακτική δικάσιμο.

Αξίζει να προσθέσουμε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που Γεωργιανοί δράστες βάζουν στο μάτι σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Δάσους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button