ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Δήμος τίμησε τον διοικητή του ΑΤ Χαϊδαρίου, Κωνσταντίνο Παχή

Ο Δήμος Χαϊδαρίου τίμησε τον συμπολίτη μας Διοικητή του Α.Τ. Χαϊδαρίου, Κωνσταντίνο Παχή. Η βράβευση έγινε την Τετάρτη 1 Ιουλίου στην Πλατεία Δημαρχείου, στο πλαίσιο καλοκαιρινής εκδήλωσης του Δήμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Μάνο Πετούση, ενός βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική διαδρομή του τιμώμενου προσώπου.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός μιλώντας, όπως είπε, εκ μέρους όλων των κατοίκων ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Παχή για την συνολική προσφορά του στην πόλη και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη και αποτελεσματική λειτουργία του Α. Τ. Χαϊδαρίου επί Διοίκησής του. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Δήμαρχος στην προσωπικότητα του κ. Παχή, στην ακεραιότητα, την εργατικότητα και την φιλοτιμία που τον χαρακτηρίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο Διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου εξέφρασε τις ευχαριστίες και την συγκίνησή του ως Χαϊδαριώτης για την αναγνώριση από τον Δήμο της προσφοράς του στην πόλη. Σε όποια θέση και αν βρεθεί στο μέλλον, όπως είπε, η προσοχή του θα είναι πάντα στραμμένη στο Χαϊδάρι και στην υπηρεσία των κατοίκων του.

Ο κ. Παχής σχολίασε: “Είναι τιμή μου ως διοικητής του Τμήματος να εκπροσωπώ τους άντρες και τις γυναίκες αυτής της υπηρεσίας, που με 318 συλλήψεις το 2018 και 278 το 2019… ήταν από τα καλύτερα Τμηματα της Ελλάδας μας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου για την τιμή που μας έκανε”.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button