ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκαια: Πίτμπουλ δάγκωσε αστυνομικούς με εντολή του αφεντικού του

Κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ααστυνομικοί στη Νίκαια, αλλλα βρέθηκαν μπροστα στα δόντια ένός πίτμουλ.

Πενηντάχρονη γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας και κατήγγειλε ότι ο 40χρονος σύζυγός της βαιοπράγησε εναντίον της. Δυο αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι για να τον συλλάβουν, όμως αυτός εμφνίστηκε συνοδευόμενος από ένα πίτμπουλ, αποφασισμένος για όλα.

Ο σκύλος αγριεμένος όρμησε στον έναν και του δάγκωσε το πόδι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο συνάδελφός του. Τελικά ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 10:30. Μετά από εναν καυγά, η 50χρονη, έφυγε απο το σπίτι της και μετέβη στο τοπικό Α.Τ. όπου κατέθεσε μηνυση εναντίον του συζύγου της λέγοντας στους αστυνομικούς οτι της επιτέθηκε, πήγε να την φιμώσει και να τη χτυπήσει.

Όταν οι δυο αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες, αυτός βγήκε εξω με τον σκύλο του φωνάζοντας στο πιτ μπουλ «φα’ τους!» Το σκυλί υπάκουσε και επιτέθηκε στον έναν ένστολο δαγκώνοντάς τον στον αστράγαλο. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και ο δεύτερος αστυνομικός. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button