ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέο τροχαίο στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, όπου σκοτώθηκε ο 45χρονος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, 30 Απριλίου, στην λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Νίκαιας. Πιο συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο χρώματος ασημί, στο οποίο επέβαινε οικογένεια με παιδιά, εξετράπη της πορείας του και σταμάτησε στα τσιμεντένια προστατευτικά στην άκρη της γέφυρας. Το ατύχημα συνέβη ακριβώς στο ίδιο σημείο που πριν μια εβδομάδα «έφυγε» άλλο IX το οποίο προσγειώθηκε και σκότωσε 45χρονο οικογενειάρχη που περνούσε από το κάτω μέρος του δρόμου.

Σύμφωνα με το zuggla.gr, στο οποίο έστειλε φωτογραφίες πολίτης μήπως και βρεθεί το φιλότιμο να ασχοληθούν αυτοί που πρέπει, ουδείς από τους αρμόδιους επιλήφθηκε της άμεσης και σωστής αποκατάστασης της ζημιάς που είχε γίνει στο προηγούμενο θανατηφόρο συμβάν. Τοποθετήθηκαν μόνο κάποιοι προειδοποιητικοί κώνοι και τα τσιμεντένια προστατευτικά στην άκρη της γέφυρας, τα οποία στενεύουν τον δρόμο και δεν βοηθούν στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Ας ελπίσουμε ότι οι αρχές θα αποκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν τη σοβαρή αυτή ζημιά στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button