ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νεκρός σε οικοδομή στο Δάσος εντοπίστηκε ο Νίκος

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του 42χρονου Νίκου Συνοδινού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 31 Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι. εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που ζούσε με τη μητέρα του, στο Δάσος. Τον 42χρονο βρήκε ένας φίλος του. Όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του τον αναζητούσε, ερευνώντας σε ακατοίκητα κτίσματα, αλλά και στο δάσος, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Αθηνών και φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσουν η νεκροψία – νεκροτομή.

Οι έρευνες των συγγενών του

Από την ημέρα που ο 42χρονος εξαφανίστηκε, η οικογένειά του δέχτηκε κλήσεις και ταυτόχρονα αναζήτησε φίλους του, ώστε να μάθει πιθανά μέρη που θα βρισκόταν. Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του 42χρονου έστελναν τις έρευνες στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου και κατοικούσε. 

«Περπάτησα δυόμιση ώρες, έψαξα ποταμάκια, ρυάκια, αλλά κανένα σημάδι του. Μου περιέγραψαν ένα χώρο που είχε πάνω σε ένα δέντρο μία μπλε κουβέρτα, δεν το βρήκα. Είχα χρόνια να έρθω στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά έπρεπε να κάνω την έρευνα και μόνος μου», είχε πει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, που επίσης τον αναζητούσε, ο αδελφός του, Γιάννης Συνοδινός και πρόσθεσε:

«Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη. Να σταματήσει αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Αν υπάρχει συγκάλυψη… Περνάει και αυτό από το μυαλό μου και πολλά ακόμα».

Ο αδελφός του αγνοούμενου μίλησε για τα όσα ακολούθησαν της εξαφάνισης, την αγωνία τους, αλλά και για το μυστήριο γύρω από το κινητό του τηλέφωνο. «Ο Νίκος είναι γέννημα – θρέμμα Χαϊδαρίου, ήξερε αρκετά καλά την περιοχή. Έχουν περάσει πάνω από δύο βδομάδες από την εξαφάνισή του και η αγωνία μας είναι μεγάλη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην ξέρεις τι έχει συμβεί στον άνθρωπό σου. Το κινητό του ήταν κλειστό. Ο Νίκος συνήθιζε να μένει σε κάποιον φίλο του για μία – δύο ημέρες, αλλά πάντα τον βρίσκαμε στο τηλέφωνο. Αυτό που γίνεται τώρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και μας ανησυχεί πολύ. Του έχω στείλει και μηνύματα, αλλά δε διαβάστηκαν. Έχω ζητήσει από την αστυνομία να γίνει άρση απορρήτου, αλλά μου είπαν πως δεν μπορούν να το κάνουν στην προκειμένη περίπτωση», ανέφερε.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button