ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νεκρός 48χρονος στη Λ. Αθηνών

Το περασμένο Σάββατο δημοσιεύσαμε είδηση για τροχαίο και σοβαρό τραυματισμό πεζού στη Λ. Αθηνών, στο ύψος της οδού Πύλου. Μάθαμε ότι δυστυχώς κατέληξε. Στη συγκεκριμένη ανάρτησή μας στο fb κάποιος αναγνώστης έγραψε ότι είχε κάνει κλοπή σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και ότι το τραγικό συμβάν ακολούθησε.

Προσπαθήσαμε να αντλήσουμε πληροφορίες για το σοκαριστικό περιστατικό. Το θύμα, λοιπόν, είναι 48χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λίγο νωρίτερα είχε κάνει κλοπή στου σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” και έγινε αντιληπτός. Του ζητήθηκε από τον αρμόδιο να επιστρέψει τα πράγματα που είχε βάλει στο μπουφάν του. Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το συγκεκριμένο κατάστημα δεν υποβάλει μηνύσεις για κλοπή.

Ο άνδρας άφησε σε ένα σημείο κάποια κλοπιμαία και απομακρύνθηκε. Ανέβηκε προς τα πάνω τη Λ. Αθηνών. Στο ύψος της οδού Πύλου επιδίωξε να περάσει τη λεωφόρο, ίσως γιατί εκεί διακόπτονται οι μπάρες της νησίδας. Κάμερες που έλεγξε η αστυνομία έδειξαν ότι περιφερόταν στο οδόστρωμα σαν να τα είχε χαμένα. Η συνέχεια είναι γνωστή. Τον χτύπησε αυτοκίνητο και έπεσε αιμόφυρτος.

Στην οδηγό του αυτοκινήτου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button