ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαϊδάρι, ηλεκτρονική κράτηση γηπέδων τένις

Για την ηλεκτρονική κράτηση γηπέδων τένις απαιτείται εγγραφή στο Μητρώο Αθλουμένων του Δήμου Χαϊδαρίου. Η εγγραφή σας γίνεται στην γραμματεία του τένις, όπου προσκομίζετε δυο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας και οποιοδήποτε στοιχείο αποδεικνύει ότι κατοικείτε στο Χαϊδάρι (βεβαίωση κατοικίας ή λογαριασμό κοινής ωφέλειας κλπ).

Ηλεκτρονική κράτηση γηπέδων τένις

Οι δημότες Χαϊδαρίου που κατοικούν εκτός της πόλης μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο, αφού προσκομίσουν πιστοποιητικό γέννησης.

Στη συνέχεια κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία CITIBILL ή μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα android που διατίθεται δωρεάν στο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citibill.citibill ή από υπολογιστή/κινητό τηλέφωνο apple μέσω της διεύθυνσης: https://app.citibill.gr/e-Rantevou/Home/EpilogiOrganismou?dimosId=17

Για την κράτηση γηπέδου κάθε φορά: Κάνετε είσοδο στην υπηρεσία, επιλέγετε e-ραντεβού και:
-”Οργανισμό“ το Δήμο Χαϊδαρίου
-”Υπηρεσία” την αθλητική εγκατάσταση που επιθυμείτε

Ολοκληρώνετε την κράτηση με το πάτημα του κουμπιού ”Επιβεβαίωση”. Τα στοιχεία της κράτησής σας έρχονται με επιβεβαιωτικό έντυπο στο e-mail σας.

Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, το κλείσιμο χρήσης των Δημοτικών γηπέδων τένις από τους κατοίκους γίνεται χωρίς τηλεφωνικές αναμονές και ταλαιπωρία. Αξιοποιούμε την τεχνολογία για την καλύτερη καθημερινή μας εξυπηρέτηση !

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button