ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέα εποχή για τον Ήφαιστο Περιστερίου – Παραγωγή πρωταγωνιστών στα τοπικά

Του Χρήστου Τσούνη

Η νέα εποχή για τον Ήφαιστο ξεκίνησε και επίσημα με την εκλογή του νέου Δ.Σ.

Πρόεδρος, όπως αναμενόταν, εξελέγη ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αλαφούζος, που -σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει- σκοπεύει να αναβαθμίσει τον Ήφαιστο σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα.

Ποιος είναι ο Κ. Αλαφούζος

Νέα εποχή για τον Ήφαιστο Περιστερίου - Παραγωγή πρωταγωνιστών στα τοπικά 1

Ο νέος πρόεδρος και χρηματοδότης της ιστορικής ομάδας μόνο άγνωστος δεν είναι στα αθηναϊκά γήπεδα. Την προηγούμενη περίοδο, από τη θέση του αντιπροέδρου και βασικού χρηματοδότη της Α.Ε. Χαλανδρίου, κατέκτησε το πρωτάθλημα της  Α’ ΕΠΣΑ. Όσοι γνωρίζουν καλά το αθηναϊκό ποδόσφαιρο θεωρούν ότι οι δικές του κινήσεις ήταν καταλυτικές για να μπορέσει το Χαλάνδρι να πάρει το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του Α.Ο. Χαϊδαρίου. Τελικά το Χαλάνδρι έχασε οριακά την άνοδο στο Γ’ εθνική κατηγορία στη διαδικασία των play off. Η διαφορά της φιλοσοφίας που είχε με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Χαλανδρίου τον ώθησαν στην έξοδο.

Νέα εποχή για τον Ήφαιστο Περιστερίου - Παραγωγή πρωταγωνιστών στα τοπικά 3
Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Αλαφούζος.

Πιο πριν υπήρξε διοικητικό στέλεχος στη μόνιμη πρωταγωνίστρια της ΕΠΣΑ, που σήμερα αγωνίζεται στη Γ΄ εθνική, την Αγία Παρασκευή. Την ομάδα γυναικών της Αγίας Παρασκευής εξακολουθεί να την στηρίζει ως χορηγός.

Το καλοκαίρι βρέθηκε ένα βήμα από τη συμμετοχή του στο Δ.Σ. του Φωστήρα. Μάλιστα ήταν κάτι που θεωρούταν βέβαιο, ωστόσο για άγνωστο λόγο οι διαπραγματεύσεις του με τον ισχυρό άντρα της ομάδας του Ταύρου, κ. Πανταζή, τελικά ναυάγησαν.

Εκτός από το μπαράζ μεταγραφών της τελευταίας στιγμής στον Ήφαιστο, έχουν φανεί ήδη και τα πρώτα σημάδια στην οργανωτική αναβάθμιση. Ενώ και η δημοσιότητα που έχει δεχτεί η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες είναι χωρίς προηγούμενο.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν οι φίλοι της ομάδας, αλλά και το σύνολο του αθλητικού κοινού του Περιστερίου, θα αγκαλιάσουν το εγχείρημα του Κώστα Αλαφούζου

Το νέο Δ.Σ. του Ήφαιστου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΟΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΤΣΑΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΟΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
Α’ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΓΚΟΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Β’ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΓΑΛΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΣΑ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ ΡΕΝΑ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: ΓΑΛΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΗ: ΠΑΠΠΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button