ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να είσαι καλά Τάσο, να είσαι καλά Γιώργο – Όταν η προσωπική επιτυχία συνοδεύεται από ανθρωπιά

Η επιτυχία δεν κάνει εγωιστές όλους τους ανθρώπους. Χαρακτηρισκό παράδειγμα ο Τάσος Μπακασέτας. Κοιτάζει το προσωπικό του μέλλον με αισιοδοξία, βλέποντας τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μετά τις φετινές του εμφανίσεις στην τουρκική Αλάνιασπορ. Ωστόσο η ανθρωπιά του μένει γήινη, ενεργή και παραδειγματική. Το ίδιο και του συμπαίκτη του στην ίδια ομάδα, Γιώργου Τζαβέλλα.

Οι δύο Έλληνες διεθνείς βοηθούν το έργο αλληλεγγύης της Αρχής Διαλόγου στο Χαϊδάρι και μάλιστα όχι εφάπαξ. Να τι έγραψε ο Φώτης Δημήτρουλας πριν από λίγες μέρες:

2.200€ σε επιταγές για τρόφιμα θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που ζούν σε κατάσταση ακραίας φτώχειας. Μας προσφέρθηκαν με ανιδιοτέλεια για δεύτερη φορά (την πρώτη πληρώσαμε 10 λογαριασμούς ρεύματος σε σπίτια που θα τους το έκοβαν). Τάσο και Κώστα Μπακασέτα και Γιώργο Τζαβέλλα ευχαριστούμε για την στήριξη! 

Ο Κώστας είναι αδελφός του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Φώτης Δημήτρουλας της Αρχής Διαλόγου με τις επιταγές των 100 ευρώ που μοιράστηκαν σε οικογένειες της πόλης που βρίσκονται σε ανάγκη, για να ψωνίσουν από σούπερ μάρκετ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button