Σε εξέλιξη βρίσκεται μια υπόθεση – θρίλερ, που αφορά τη φριχτή δολοφονία σε βάρος 50χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα και την παράλληλη εξαφάνιση της ανήλικης κόρης της.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, όταν ξαδελφή της, που την αναζητούσε τηλεφωνικά επί δύο ημέρες, ανησυχώντας για το τι μπορεί να είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία και μπαίνοντας στο σπίτι την βρήκαν νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος. 

Η 50χρονη δολοφονήθηκε με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Το πτώμα της βρέθηκε στο πάτωμα του υπνοδωματίου δεμένο χειροπόδαρα με ιμάντες, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το πρόσωπο. Παράλληλα το σπίτι της βρέθηκε ψαγμένο και άνω κάτω, χωρίς μέχρι στιγμής να διαπιστωθεί αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η κλοπή.

Αξιοσημείωτο είναι πως η πόρτα της οικίας δεν έφερε ίχνη παραβίασης και αυτό κάνει την Αστυνομία να ψάχνει τον δράστη και σε άτομα του περιβάλλοντός της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια. Το μυστήριο πυκνώνει καθώς η γυναίκα έμενε μαζί με την 15χρονη κόρη της, η οποία έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές. 

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Συλλέχθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τους χώρους του εγκλήματος.