ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπούκαραν για λεφτά, αλλά δεν τους “χάλασε” και το αυτοκίνητο

Δύο διαμερίσματα διώροφου κτηρίου στο Χαϊδάρι έβαλαν στο στόχαστρό τους διαρρήκτες. Στο πρώτο η προσπάθειά τους ήταν χωρίς αποτέλεσμα. Από το δεύτερο όμως, όπου κατάφεραν να εισβάλουν από το παράθυρο, «έφυγαν» με ένα ολόκληρο αυτοκίνητο. Οι ενοικιάστριες των δύο διαμερισμάτων εκείνες τις μέρες βρίσκονταν εκτός πόλης.

Σύμφωνα με τα θύματα, το παραπάνω περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 12-15 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα στο οποίο κατάφεραν να μπουν οι κλέφτες δεν βρήκαν χρήματα ή άλλα πολύτιμα είδη και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας που βρήκαν μπροστά τους, όπως ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μια πρέσα μαλλιών και διάφορα αρώματα. Την ώρα όμως που έφευγαν βρήκαν το κλειδί αυτοκινήτου μάρκας Opel Corsa, που ήταν σταθμευμένο στο δρόμο. Όταν βγήκαν από το σπίτι έψαξαν και το βρήκαν, το έβαλαν μπροστά και εξαφανίστηκαν.

Να σημειωθεί πως το θύμα της διάρρηξης υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και εκείνες τις μέρες ήταν σε υπηρεσιακό ταξίδι. Επιστρέφοντας βρήκε  το σπίτι της αναστατωμένο και διαπίστωσε ότι είχε χαθεί το αυτοκίνητό της. Παράλληλα ειδοποίησε την ένοικο του άλλου σπιτιού, που βρισκόταν στον τόπο καταγωγής της, πως οι διαρρήκτες επιχείρησαν να «ανοίξουν» και το δικό της.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, όπου καταγγέλθηκε το συμβάν, σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ αγνώστων. Ο φάκελος περιλαμβάνει τις κατηγορίες της κλοπής για τη μία περίπτωση και της απόπειρας κλοπής για την άλλη. Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button