ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μπάμπης Καραθάνος: Η παιδεία προϋπόθεση για την προσφορά στο έθνος, την κοινωνία, τον συνάνθρωπο

Εκδήλωση βράβευσης μαθητών που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής για παιδιά δημοτικού, διοργάνωσε στο Περιστέρι η Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Η εκδήλωση έγινε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, με πρωτοβουλία του αντιπρόεδρου της Ένωσης, κ. Παναγιώτη Φιλντίση. Απηύθυνε χαιρετισμό και βράβευσε επιτυχόντες μαθητές ο Σύμβουλος Υπουργού Υγείας και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στη Δυτική Αθήνα, Μπάμπης Καραθάνος.

Μπάμπης Καραθάνος: Η παιδεία προϋπόθεση για την προσφορά στο έθνος, την κοινωνία, τον συνάνθρωπο 1

Ο κ. Καραθάνος τόνισε την σημασία της παιδείας από την σκοπιά του Υπουργείου Υγείας, καθώς η καλή εκπαίδευση αποτελεί τη βάση για την κατάρτιση υψηλού επιπέδου προσωπικού που θα στελεχώσει τις δομές υγείας.

“Ο στόχος πρέπει να είναι η αριστεία όχι ο μέσος όρος, ακόμη και αν δε μπορέσουν όλοι να τον φτάσουν, είναι σημαντικό να δίνονται σε όλους του μαθητές όλα τα εφόδια ώστε να προσπαθήσουν για το καλύτερο”, σημείωσε και συνέχισε:

“Πρέπει να σχεδιαστούν προγράμματα και εκπαιδευτικές δράσεις ώστε το σημερινό σχολείο να παρέχει την περισσότερη δυνατή γνώση στους μαθητές του. Να υπάρξει επιμόρφωση και δυνατότητα απόκτησης νέων γνώσεων για τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις νέες ανάγκες της εκπαίδευσης. Από το δημοτικό μπαίνουν οι βάσεις και είναι σημαντικό ότι η δράση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού. Η παιδεία είναι προϋπόθεση για την προσφορά στο έθνος, την κοινωνία, την οικονομική δραστηριότητα και τον συνάνθρωπο. Σαν σύμβουλος του υπουργού υγείας και ενεργός πολίτης της Δυτικής Αθήνας θα στηρίζω πάντα με όλες μου τις δυνάμεις κάθε προσπάθεια για την πρόσφορα καλύτερης παιδείας στους νέους, που είναι το μέλλον της πατρίδας μας”.

Μπάμπης Καραθάνος: Η παιδεία προϋπόθεση για την προσφορά στο έθνος, την κοινωνία, τον συνάνθρωπο 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button