ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μητσοτάκης: Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν σελίδα

Μέσω Facebook σχολίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης την ανακήρυξη πλειοδότη στον διαγωνισμό της ειδικής διαχείρισης για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Πιο αναλυτικά ο πρωθυπουργός σχολίασε πως «τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας», ενώ συμπληρώνει πως «άνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους».

Ολόκληρο το σχόλιο του πρωθυπουργού

Σήμερα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας.

Τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά, και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας.

Η διαγωνιστική διαδικασία στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση ολοκληρώθηκε ήδη με επιτυχία. Με περισσότερους υποψήφιους επενδυτές από κάθε άλλη φορά. Και με τελικό τίμημα τετραπλάσιο του αρχικού που συνολικά αγγίζει τα 78.000.000 ευρώ.

Δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να πάμε τη χώρα μπροστά, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button