ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της 8χρονης Όλγας – “Tο μαρτύριο για το άτυχο κορίτσι κράτησε περίπου μία ώρα”

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού με τον δικηγόρο να αφήνει εκ νέου υπόνοιες για προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού που έφερε τον τραγικό χαμό της Όλγας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας, στον ΑΝΤ1, σχολίασε το βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό και έφερε θύελλα αντιδράσεων για την αδιαφορία που φαίνονται να επιδεικνύουν άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο της επιχείρησης την ώρα που η 8χρονη έχει εγκλωβιστεί από τη μεταλλική πόρτα. Ανέφερε ότι τη στιγμή που φαίνεται ένας άνδρας να σπρώχνει το κορίτσι με το πόδι του, προφανώς για να δει εάν είναι ζωντανή ή νεκρή, εικάζεται πως υπάρχει ένα μαύρο αυτοκίνητο, μέσα από το οποίο ο άνδρας δέχεται συμβουλές.

Αύριο το πρωί, όπως ενημέρωσε, θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Η οικογένεια της μικρής Όλγας διατυπώνει ένα μεγάλο «γιατί» σχετικά με την απουσία μηχανισμού για να σταματά η σιδερένια πόρτα μόλις ανιχνεύει άνθρωπο και υποστηρίζει ότι εάν αποδειχθεί από τις έρευνες ότι η πόρτα χτύπησε το παιδί περισσότερες από μία φορές γιατί ανοιγόκλεινε, τότε θα πρόκειται για ανθρωποκτονία από δόλο.

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εργοστάσιο στο οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ «δεν μπορεί να πεθαίνει ένα 8χρονο παιδί κι εμείς να κάνουμε ότι δεν είδαμε, δεν ακούσαμε, δεν μάθαμε», ενώ άλλος επισήμανε ότι σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή το μαρτύριο για το άτυχο κορίτσι κράτησε περίπου μία ώρα.

Οι συγκεντρωμένοι αιτήθηκαν να αναζητηθούν ευθύνες τόσο στη διεύθυνση όσο και στους εργαζόμενους της εταιρείες, οι οποίοι φάνηκε να έδειξαν απίστευτη αδιαφορία την ώρα που η μικρή Όλγα έδινε μάχη για τη ζωή της. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button