ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μήνυμα ζωής από τον Αντώνη Αντωνόπουλο

Ο συμπολίτης Αντώνης Αντωνόπουλος μετά από μεγάλη περιπέτεια με τον ιό υποδέχεται μαζί μας το νέο έτος με ένα μήνυμα ζωής και την ευχή “να βοηθηθεί έστω κι ένας συνάνθρωπός μας”.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συγγενείς, πρώην συναδέλφους, συμπατριώτες και όλους τις φίλες και τους φίλους που με συνόδευσαν με τις θερμές αλλά και αληθινές ευχές και προσευχές τους, αλλά και τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές του Σισμανόγλειου στον μεγάλο αγώνα που έδωσα για την ζωή μου με τον αόρατο αλλά τόσο επικίνδυνο εχθρό τον covid.

Παρότι πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα κόλλησα σε ένα εστιατόριό και πάλεψα μαζί του 24 μέρες διασωληνωμένος, 20 μέρες στην εντατική και τέλος μια εβδομάδα στην κλινική.

Δόξα τον Θεό επιτέλους επέστρεψα στο σπίτι μου υγιέστατος, αλλά και με 20 κιλά λιγότερα, αναθεωρώντας όμως τα πάντα… το υπέρτατο αγαθό είναι η ζωή μας! Εγώ τώρα την κάθε μέρα που θα ζω… την θεωρώ θείο δώρο!!!

Οι γιατροί μου είπαν ότι τα εμβόλια βοήθησαν να αποφύγω το μοιραίο. Να προσέχετε, ποτέ δεν ξέρετε που την έχει στήσει και περιμένει να σας αιφνιδιάσει… Εύχομαι σε όλους σας υγεία, τύχη και να κρατήσει μακριά σας τον ανελέητο δολοφόνο covid. Καλές κι ευτυχισμένες γιορτές!!!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button