ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά: Ο Δήμος βράβευσε τον Μίμη Δομάζο και παλαίμαχους Χαϊδαριώτες

Η Δευτέρα 16 Μαΐου ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι! Ο Δήμος Χαϊδαρίου τίμησε με μια μεγάλη εκδήλωση τα 50 χρόνια από την εκπληκτική πορεία της ομάδας του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Wembley. Παρέστη και βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό ο «στρατηγός» της τότε ομάδας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Μίμης Δομάζος. Παράλληλα, βραβεύθηκαν οι Χαϊδαριώτες άνθρωποι του ποδοσφαίρου, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο δημοφιλέστερο άθλημα.

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά: Ο Δήμος βράβευσε τον Μίμη Δομάζο και παλαίμαχους Χαϊδαριώτες 3

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός Χαϊδαριώτης δημοσιογράφος κ. Αλέκος Θεοφιλόπουλος και παρευρέθησαν: Ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο Γ. Γ.  Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών  κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας. Ο Γ. Γ. Αθλητισμού  κ. Γιώργος Μαυρωτάς. Οι Βουλευτές του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Γιάννης  Λοβέρδος, κα Νάντια Γιαννακοπούλου, κ. Κρίτων Αρσένης. Ο Πρόεδρος της Super league κ. Γιώργος Μποροβήλος. Οι τέως Δήμαρχοι Χαϊδαρίου κ. Κυριάκος Ντηνιακός, κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, κ. Μιχάλης Σελέκος. Η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κα Πόπη Δομάζου. Ο Πρόεδρος του πολιτικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,  κ. Πάρις Κουρτζίδης. Ο Διοικητής Πυροσβεστικού Σταθμού Κολωνού κ. Μπαλαούρας, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικού Σταθμού Κολωνού κ. Τσατσαρώνης.

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά: Ο Δήμος βράβευσε τον Μίμη Δομάζο και παλαίμαχους Χαϊδαριώτες 5
Γιώργος Βελέντζας, Θοδωρής Αποστολόπουλος.

Ο  πρόεδρος των παλαιμάχων του Α.Ο. Χαϊδαρίου κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος. Ο δημοσιογράφος κ. Άλκης Πασαλίδης. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλης Ζεβόλης. Ο  επικεφαλής του  συνδυασμού “Το Χαϊδάρι Ψηλά” κ. Απόστολος Θεοφίλης. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Γιώργος Βελέντζας. Οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Αργυρόπουλος, κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου. Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Φουρλής. Ο Χαϊδαριώτης εικαστικός Νίκος Καρόκης, ο οποίος  προσέφερε ως δώρο σε έναν από τους θεατές (κατόπιν κληρώσεως) πίνακα ζωγραφικής με θέμα την πορεία του Παναθηναϊκού προς το Wembley. 

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά: Ο Δήμος βράβευσε τον Μίμη Δομάζο και παλαίμαχους Χαϊδαριώτες 7
Ο Νίκος Καρόκης και ο πίνακας που δώρισε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το λεύκωμα των Εκδόσεων Welcome “ΠΑΜΕ…”  με πλούσιο οπτικό υλικό από τη μεγάλη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη το 1970-71.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση από τον Δήμο Χαϊδαρίου για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο  των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Χαϊδαρίου κκ  Θεόδωρου Αποστολόπουλου, Θανάση Γαζή, Δημήτρη Διαμαντή, Αλέκου Δρόσου, Λεωνίδα Καπάνταη, Πέτρου Καραβίτη, Γιώργου Κιούρκου, Χρήστου Κιούρκου, Γιώργου Καστανού, Κυριάκου Κυζιρίδη, Φώτη Λαγού, Γιώργου Μπάρκογλου, Δημήτρη Μπάρκογλου, Άκη Μπελεγρίνη, Αχιλλέα Οικονομάκου, Ηλία Πουρσανίδη, Σταμάτη Σκαφίδα, Λάζαρου Τριανταφυλλλίδη, Κώστα Τσιμαχίδη, Θεμιστοκλή Χαραλαμπίδη. 

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά: Ο Δήμος βράβευσε τον Μίμη Δομάζο και παλαίμαχους Χαϊδαριώτες 9

Βραβεύθηκαν και ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της Superleague κ. Γιώργος Μποροβήλος. Επίσης ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός από την Εκδόσεις Welcome που εξέδωσαν το βιβλίο “ΠΑΜΕ…” για την πρωτοβουλία του να οεγανώσει αυτ΄την ωραία αθλητική βραδιά.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button