Με έμπνευση από το μήνυμα «Ισότητα, ενδυνάμωση και ατελείωτες δυνατότητες για κάθε γυναίκα, παντού», το εστιατόριο «Γιορτή» στο Χαϊδάρι μετατρέπει τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας σε μια εμπειρία χαράς, γεύσης και πολιτισμού.
Μια Γιορτή Αφιερωμένη στη Γυναίκα
Την Κυριακή 8 Μαρτίου, το εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του για ένα ζεστό μεσημεριανό γεύμα που συνδυάζει την κοινωνικότητα με την γαστρονομία. Σε έναν χώρο που εκπέμπει οικειότητα, η ημέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που διεκδικούν, δημιουργούν και εμπνέουν.
Μουσικές Διαδρομές και Γεύσεις
Η ατμόσφαιρα θα πλημμυρίσει με αγαπημένες ελληνικές μελωδίες από τους εξαιρετικούς μουσικούς Αντώνη Ξενάκη και Νίκο Πλακιώτη. Με κιθάρα, μπουζούκι και φωνή, το δίδυμο υπόσχεται ένα ποιοτικό πρόγραμμα που συνοδεύει ιδανικά τις γευστικές επιλογές της ημέρας:
- Το Καθιερωμένο Μενού: Οι κλασικές, αγαπημένες γεύσεις της «Γιορτής».
- Σαρακοστιανά Εδέσματα: Εκλεκτές προτάσεις ειδικά προσαρμοσμένες στο πνεύμα της περιόδου.
Πληροφορίες & Κρατήσεις
Σας περιμένουμε στο τέρμα της Ιεράς Οδού, στο πανέμορφο Πάρκο της Μονής Δαφνίου, για να τιμήσουμε μαζί τη γυναίκα με τον τρόπο που της αξίζει: με καλή παρέα, ζωντανή μουσική και εκλεκτό φαγητό.
- Πότε: Κυριακή 8 Μαρτίου 2026, Μεσημέρι
- Πού: Εστιατόριο «Γιορτή», Χαϊδάρι – Τέρμα Ιεράς Οδού
- Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 5326 163 & 693 653 1827