Συνελήφθη 30χρονος κάτοικος Χαϊδαρίου με «μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες που κατάσχεσε η υπηρεσία μας», ανέφερε στο «Χαϊδάρι Σήμερα» τοπική αστυνομική πηγή.

Η ώρα ήταν γύρω στις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου, όταν από κοινού το Α.Τ. Χαϊδαρίου και το Τμήμα Ασφάλειας αποφάσισαν να κάνουν έφοδο σε σπίτι, προκειμένου να αξιοποιήσουν πληροφορίες σχετικές με διακίνηση ναρκωτικών. Δύο ώρες μετά και συγκεκριμένα γύρω στις δέκα, μικτή ομάδα αστυνομικών εισέβαλαν σε οικία στο Χαϊδάρι. Ο ένοικος, μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση υπέδειξε το σημείο στο οποίο είχε κρύψει επιμελώς δύο κιλά και 800 γραμμάρια χασίς.

Εκτός από την παραπάνω ποσότητα κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, που βρέθηκε στο σπίτι.

Ο συλληφθείς υποστήριξε πως η ποσότητα προοριζόταν για προσωπική του χρήση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία του Νόμου περί Ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο δράστης είναι ηλικίας 30 ετών και ζει κατά διαστήματα στο Χαϊδάρι. Κατάγεται από επαρχιακή πόλη και δηλώνει φοιτητής. Εκτιμάται πως τη συγκεκριμένη ποσότητα είχε σκοπό να διαθέσει σε άτομα που κατοικούν στα όρια του Δήμου μας. Να σημειωθεί πως πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.