ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μέτωπο χορηγών και υποστηρικτών γύρω από την κορυφαία αθλήτρια της Δυτικής Αθήνας

Δυτικά Νέα

Ο λόγος για την Κορίνα Πολίτη. Την πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ., δευτεραθλήτρια στα 200μ. και μέλος της εθνικής ομάδας 4Χ400, η οποία διεκδικεί τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Είναι αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου.

Την αρχή έκαναν ο Τάσος Χαντζής με τη σύζυγό του Δήμητρα Χαντζή. Ο Τάσος Χαντζής είναι ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο. Χαϊδαρίου που τον είχε οδηγήσει στη Β’ εθνική κατηγορία. Η Δήμητρα Χαντζή είναι Πρόεδρος του Α.Ο. Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου εδώ και 20 (!) χρόνια. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ σοβαρό σωματείο στο τένις με πάρα πολλούς αθλητές που έχουν φέρει μεγάλες επιτυχίες ενώ έχει αναλάβει και την διοργάνωση πρωταθλημάτων σε πανελλήνιο επίπεδο.

Τη συνέχεια έκαναν οι Παλαιμαχοι Δαφνη-Δασους Χαιδαριου, που σε συνεργασία με τη HEALTH AID ανέλαβαν τη χορηγία των βιταμινών και των διατροφικών συμπληρωμάτων, που είναι απολύτως απαραίτητα για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει κάθε αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό. Τα μέλη της ομάδας Παλαιμαχοι Δαφνη-Δασους Χαιδαριου είναι ιδιαιτέρως δραστήρια και πρωταγωνιστούν εδώ και χρόνια σε κοινωνικές, αθλητικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Χορηγός της είναι επίσης η Under Armour.

Η προσπάθειά της υποστηρίζεται και από τον ιστότοπο Χαϊδάρι Σήμερα καθώς και από εμάς εδώ στα Δυτικά Νέα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button