ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα το μεσημέρι, Πλατεία Ηρώων: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο 250 κιλά!

Πρώτα οι διαρρήκτες άνοιξαν ένα τριώροφο κοντά στο Δρομοκαΐτειο, από το οποίο οι ένοικοι απουσίαζαν. Το έκαναν άνω κάτω. Στη συνέχεια στόχευσαν ένα ισόγειο σπίτι στη πλατεία Ηρώων. Η ιδιοκτήτρια απουσίαζε εκείνη την ώρα και οι ένοικοι των άλλων ορόφων, που άκουσαν κάποιο θόρυβο, νόμισαν ότι μαζεύει τα χριστουγεννιάτικα. “Ευτυχώς που δεν βγήκαν οι άλλοι συγκάτοικοι, γιατί, όταν μέρα μεσημέρι κλέβεις ολόκληρο χρηματοκιβώτιο, είσαι διατεθειμένος για τα πάντα”, λέει η κ. Κ.

Εκεί, λοιπόν, οι διαρρήκτες βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο μάλιστα είχε ξεμείνει από εργαστήριο χρυσοχοΐας που υπήρχε κάποτε στο οίκημα, όπως είπε η κυρία που μας αφηγήθηκε το περιστατικό, επειδή ζύγιζε 250 κιλά και ο κάτοχός του δεν μπόρεσε να το μετακινήσει. Και όμως οι κλέφτες το σήκωσαν και το φόρτωσαν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου!

Οι νέοι ένοικοι είχαν βάλει μέσα τα δικά τους κοσμήματα, αξίας 10.000 – 15.000 €.Πέρα από αυτό, έκαναν το σπίτι “καλοκαιρινό”!

Το αυτοκίνητο, ένα παλιό γκρι ΙΧ, κινούνταν με δυσκολία και το είδε μια γειτόνισσα, αλλά δεν συγκράτησε τον αριθμό.

“Σας τα αναφέρω για να τα γράψετε, έτσι ώστε προσέχουν όλοι για την ασφάλειά τους”, λέει η συνομιλήτριά μας.

Μέσα στον χαμό που έγινε σήμερα στο κεντρικό Χαϊδάρι, υπάρχει και μια μεγάλη σύμπτωση. Μας διηγείται πάλι η κ. Μ.Κ. “Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι πήρα τον ξάδελφό μου να πάει να βοηθήσει την μητέρα μου και μου λέει: ”Πριν μου πεις τρέμω!” Μόλις τον είχαν ειδοποιήσει γείτονες να πάει στο σπίτι της μητέρας του γιατί είναι ανοιχτό. Είναι τι άλλο σπίτι, στο τριώροφο, κοντά στο Δρομοκαΐτειο, που είχαν ανοίξει νωρίτερα…! Τι να του πω, τρέχα και στη θεία;”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button