ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΓΕΥΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μενού: Παραδοσιακό Σουβλάκι “Το Δάσος”

Όλα ξεκίνησαν το 1946, όταν ο Χοβσέπ άνοιξε το πρώτο μαγαζί. Ο γιος του Έντυ το συνέχισε. Τώρα το αρμένικο σουβλατζίδικο της Νίκαιας “Εντυ” το τρέχει η τρίτη γενιά της οικογένειας. Αξίζει να τραβηχτείς Νίκαια για ένα σουβλάκι; Μέχρι χθες κατηγορηματικά ναι. Τώρα όμως το βρίσκεις και στο Δάσος!

Ναι! Έχουμε την χαρά να βρίσκουμε δίπλα μας, κατά πολύ κόσμο, ένα απ΄ τα πιο φημισμένα σουβλάκια της Αθήνας! Δικός μας πρωταγωνιστής ο Βαρντάν Μινασιάν -κατά κόσμον Βαγγέλης- ευγενικός και τελειομανής.

Τα κρέατα που βάζει μέσα είναι ιδιαίτερα. Το χοιρινό του καλαμάκι είναι καθαρό ψαρονέφρι –πιο διαιτητικό, αλλά λαχταριστό σα να είχε λιπάκι (η μαγκιά του ψησίματος). Το κοτόπουλο καθόλου ξερό και πεντανόστιμο, χάρη στον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι του. Tο μοσχαρίσιο μπιφτέκι του ζουμερό και αρωματικό τόσο όσο. Το σουτζούκι του, κλασικό πολίτικο που δεν του αντιστέκεσαι! Και το κεμπάπ του γνήσιο, ποιοτικό, αυθεντικό!

Αν το κριτήριο στην επιλογή είναι με βάση την παραδοσιακή συνταγή και την ιστορία του εδέσματος θα βάλεις “το Δάσος” στην λίστα σου με τα must.

“Το Δάσος”, Πύλου 6 Δάσος Χαϊδαρίου. Τηλ 2105325631 | facebook

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button