ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μαλλιά – κουβάρια” για τον Λ. Μίχο το ΠΑΣΟΚ Αγίας Βαρβάρας

Οργισμένη ανακοίνωση με βολές κατά του δημάρχου Λάμπρου Μίχου και συνεργάτη του έκανε Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ Αγίας Βαρβάρας και οδήγησε με ματαίωση εκδήλωσης.

Σύμφωνα με το newsta.gr, όλα όσα καταγγέλθηκαν έγιναν στο πλαίσιο εκδήλωσης για το Πολυτεχνείο, που ήθελε να διοργανώσει η συγκεκριμένη Τοπική Οργάνωση. Δύο εκλεγμένα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου κατηγόρησαν τον Συντονιστή, Άρη Αναγνωστόπουλο,
ότι παραποίησε απόφαση για το ποιοι θα ήταν ομιλητές και αυθαίρετα έβαλε ανάμεσα τους και τον νυν δήμαρχο, Λάμπρο Μίχο, ο οποίος για πολλά τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι “κόκκινο πανί” λόγω, μεταξύ άλλων, της συμπόρευσης του με άλλα κόμματα τα προηγούμενα χρόνια.

Τα δυο μέλη του Συντονιστικού, Μαρία Παπαδάκου και Ρένα Καμπούρογλου, καταγγέλλουν δημόσια ότι με αυτή την ενέργεια ο Άρης Αναγνωστόπουλο επιχείρησε “να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ της Αγίας Βαρβάρας σε παράρτημα του κ. Μίχου”. Τελικά η εκδήλωση ακυρώθηκε.

Η καταγγελία

«Καταγγέλλουμε το συντονιστή του ΠΑΣΟΚ Αγ.Βαρβάρας, Άρη Αναγνωστόπουλο, γιατί αλλοίωσε την ομόφωνη απόφαση για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου την οποία επικύρωσε η Νομαρχιακή και το οργανωτικό. Ο κ. Αναγνωστόπουλος επιχειρεί να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ Αγ. Βαρβάρας σε παράρτημα του κ. Μίχου του οποίου είναι έμμισθος υπάλληλος. Καλούμε τον κ. Αναγνωστόπουλο εφόσον δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του συντονιστή να υποβάλει αμέσως την παραίτηση του. Έχει πολλά προβλήματα η οργάνωση και ο λαός και δεν χρειάζεται ένα ακόμη».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button