ΕΥ ΖΕΙΝLIFESTYLEΑΓΟΡΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΕΧΝΗ

Dance club Χαϊδάρι: Πλούσιες εκδηλώσεις και μοναδικές προσφορές για σένα!

Ο χορός αποτελεί διαχρονικά το πιο δυνατό μέσο έκφρασης και αποτύπωσης των συναισθημάτων και σκέψεών μας. Μέσα από το χορό, με όπλο τη γλώσσα του σώματος, μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με όλον τον κόσμο. Το Dance club Χαϊδάρι είναι εδώ για να μας ταξιδέψει σε όλους τους δρόμους του χορού.

Dance club Χαϊδάρι

Για το λόγο αυτό, έπειτα από πολλά χρόνια ουσιαστικής ενασχόλησης με τους κοινωνικούς χορούς (δηλαδή τους χορούς που μπορούν να χορέψουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης), δημιουργήθηκε για εμάς, τους φίλους και όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το “THE DANCE CLUB – THE MALL OF DANCE”. Από το 2012 που ιδρύθηκε η αλυσίδα  και έκτοτε λειτουργούν 38 σχολές σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες αριθμούν περισσότερα από 28.000 μέλη.

Το «The Dance Club by Xaidari», μέσα από το σύστημα διδασκαλίας της αλυσίδας, προσφέρει στους μαθητές μία ολοκληρωμένη χορευτική εμπειρία

Στις σχολές χορού Dance club βελτιώνουμε το βιοτικό μας επίπεδο και την καθημερινότητά μας. Άλλωστε, διαχρονικά ο χορός αποτελεί το πιο δυνατό μέσο επικοινωνίας,  έκφρασης συναισθημάτων και αποτύπωσης των σκέψεων του ανθρώπου. Η ουσιαστική ενασχόληση των μαθητών μας με τους δημοφιλέστερους κοινωνικούς χορούς δημιουργεί μία συνθήκη μέσω της οποίας καταφέρνουν να αποκτήσουν την σωματική και πνευματική ευεξία που επιθυμούν.

Το «The Dance Club by Xaidari», μέσα από το σύστημα διδασκαλίας της αλυσίδας, προσφέρει στους μαθητές μία ολοκληρωμένη χορευτική εμπειρία. Όχι μόνο εξελίσσονται χορευτικά, αλλά αναπτύσσουν και τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους δεξιότητες. Διοργανώνονται επίσης εκδρομές και μηνιαίοι διαγωνισμοί χορού εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Χοροί που διδάσκονται:

LATIN
– Rumba

– Mambo (on 2)
– Cha cha cha
– Samba
– Salsa
– Bachata
– Merengue
– Paso Doble

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΑΪΚΟΙ
– Ζεϊμπέκικο

– Χασάπικο

ΑΠΑΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ
– Waltz

– Viennese Waltz
– Fox Trot
– Tango
– Quickstep

ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ
– Disco Hustle

– Rock n’ Roll

ΕΛΛ. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ
– Καλαματιανός

-Τσάμικος

SPECIALTIES
– Argentine Tango

– Swing
– Oriental
– Hip Hop
– R n’ B
– Contemporary
– Jive

ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ
– Ικαριώτικος

– Κρητικά

EXTRAS
Επιπλέον χοροί που διδάσκονται  είναι οι Break Dance, Dance Hall, Reggaeton, Συρτός νησιώτικος, Μπάλος, Βλάχα Νάξου, Τσιριγώτικος, Πηδηχτός Ρόδου, Ποντιακοί: Κότσαρι, Τικ Διπλό και διάφορα άλλα.

Dance club Χαϊδάρι: Πλούσιες εκδηλώσεις και μοναδικές προσφορές για σένα! 3

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Dance club Χαϊδάρι: Πλούσιες εκδηλώσεις και μοναδικές προσφορές για σένα! 5

Dance club Χαϊδάρι: Πλούσιες εκδηλώσεις και μοναδικές προσφορές για σένα! 7

Δείτε και αυτά:

“Πέστο κι Έγινε”. Το αγαπημένο μας στέκι ξεκίνησε ;aτα lives του! Οκτ. 19


Υπέροχες Εκδρομές με Πολυτελή Πούλμαν. Ζήστε την Εμπειρία Δείτε το πρόγραμμα 


 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button