ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λεωτσάκος – Ντηνιακός στο μέτωπο της φωτιάς

Το παρόν στη χτεσινή φωτιά στον Διομήδειο Κήπο έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας, Ανδρέας Λεωτσάκος, και ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός.

Ο κ. Λεωτσάκος δήλωσε: «Εφιστούμε την προσοχή όλων εν μέσω αντιπυρικής περιόδου με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους. Να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Πυροσβεστική για την άμεση ανταπόκριση και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν στο να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό και επικοινωνία με τους συναρμόδιους φορείς για την ασφάλεια του πολίτη». Λίγο νωρίτερα, υπό την εποπτεία του κ. Λεωτσάκου, υπάλληλοι της Δασικής Υπηρεσίας προέβησαν στην προληπτική εκκένωση του Αναψυκτηρίου στο Βοτανικό Κήπο.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός χαιρέτισε την έγκαιρη επέμβαση ισχυρών επίγειων δυνάμεων της Π.Υ των εναέριων μέσων, που ήταν καθοριστική, ώστε να μην κατέβει η φωτιά προς την Ιερά Οδό. Ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, που συνέδραμε με όλα τα διαθέσιμα οχήματα την Π.Υ. στη δύσκολη σημερινή μάχη της πυροπροστασίας.

Λεωτσάκος - Ντηνιακός στο μέτωπο της φωτιάς 1
Η υδροφόρα του Δήμου στην πρώτη γραμμή της μάχης. Σε πρώτο πλάνο ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός και η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.
Λεωτσάκος - Ντηνιακός στο μέτωπο της φωτιάς 3
Άνδρες των πεζοπόρων τμημάτων ανεβαίνουν στην πλαγία για να πλησιάσουν τη φωτιά.
Λεωτσάκος - Ντηνιακός στο μέτωπο της φωτιάς 5

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button