ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κολαστήριο για 28χρονη υπόγειο στο Δάσος – Χειροπέδες στον μαστρωπό βασανιστή της

Αστυνομική επιχείρηση στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών στο Δάσος, για τη σύλληψη κτηνώδους προαγωγού, στα χέρια του οποίου έζησε την κόλαση τουλάχιστον μία γυναίκα, την οποία εξέδιδε παρά τη θέλησή της.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Αλβανού κακοποιού, τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook και, αντί να την προσλάβει ως υπάλληλο σε καφετέρια, την φυλάκισε σε υπόγειο στο Χαϊδάρι και την έριξε στους οίκους ανοχής της Αθήνας, περιγράφει στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος 28χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη.

Το θύμα, μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, ξεδιπλώνει καρέ-καρέ το χρονικό του τρόμου, αναφέροντας για τον κτηνώδη μαστροπό ότι την «έσπαγε στο ξύλο» με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, χρησιμοποιώντας ακόμη και χοντρές αλυσίδες που δένουν τις μηχανές ως μαστίγια για να πειθαρχήσει, σε σημείο που να την βλέπουν οι υπάλληλοι των οίκων ανοχής άγρια κακοποιημένη και να τη στέλνουν πίσω, γιατί δεν μπορούσε να εργαστεί από τα σημάδια που αναγκαζόταν να «σβήσει» με μεικ απ.

Τον Μάρτιο του 2022 η κοπέλα κατάφερε να αποδράσει από τον Αλβανό δυνάστη και να προσφύγει στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος για να σωθεί. Οι έμπειροι αστυνομικοί, χωρίς να χάσουν χρόνο, με μια άριστα οργανωμένη επιχείρηση, κατάφεραν να τον βάλουν στο χέρι, δίνοντας τέλος στη δράση του. «Από την έρευνα προέκυψε ότι ο Αλβανός, διαμένει πράγματι στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών στο Χαϊδάρι Αττικής και ότι χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτοκίνητο, μάρκας MERCEDES, χρώματος λευκού. Επιπρόσθετα σε βάρος του φέρεται να εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μεσημβρινές ώρες της 18-04-2022 αποφασίστηκε η πραγματοποίηση αστυνομικής επιχείρησης. Ομάδα Αστυνομικών έθεσε σε διακριτική επιτήρηση την οδό Κυπρίων Αγωνιστών στο Χαϊδάρι Αττικής. Περί την 16:30΄ ώρα ο Αλβανός κατέφτασε στην οικία του και οι αστυνομικοί αφού του γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους, τον προσήγαγαν. Στην κατοχή του ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας ομογενούς, με επικολλημένη τη φωτογραφία του και διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, ανερεύθησαν και κατασχέθηκαν 1 πυροβόλο πιστόλι αγνώστου διαμετρήματος, 1 αεροβόλο πιστόλι καθώς και πλήθος φυσιγγίων πυροβόλου όπλου, διαφόρων διαμετρημάτων».

Αναλυτικά το χρονικό του τρόμου για την 28χρονη στην πηγή.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button