ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Χαϊδαρίου: Επιτυχίες και νέο ξεκίνημα

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου για το σχολικό έτος 2021 – 2022 ξεκίνησαν. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Οργάνωσης, συντονισμού και εποπτείας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Βαγγέλης Ζεβόλης, μίλησε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”:   

Για ακόμη μία χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία του. Αξίζει να αναφερθεί ότι το σχολικό έτος 2020-2021 οι μαθητές μας είχαν αξιοσημείωτες επιδόσεις στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ενδεικτικά κάποιες από τις σχολές και τα τμήματα που εισήχθησαν μαθητές μας είναι: Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ, Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθήτριες και μαθητές από οικονομικά αδύναμες οικογένειες όλων των τάξεων του Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑ.Λ και σε αποφοίτους. Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Καλούμε όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, να υποβάλλουν σχετική αίτηση, προσκομίζοντας αντίγραφα τίτλων σπουδών ή αποδεικτικά τυπικών προσόντων στο τμήμα Παιδείας (Δημαρχείο Χαϊδαρίου, 3ος όροφος, τηλ. 213 2047344 – email: [email protected]).

Οι γονείς των παιδιών που επιθυμούν να συμμετέχουν, υποβάλλουν σχετική αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

• Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

• Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αναζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία)

• Φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος

• Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας (αν υπάρχει)

Οι αιτήσεις είναι διαθέσιμες στο Δημαρχείο και στα σχολεία του Δήμου.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου στο τμήμα Παιδείας έως Παρασκευή 01/10/2021, εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 04/10/2021 στο 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου (Φιλοπάππου 28, όπισθεν Δημαρχείου), τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Χαϊδαρίου: Επιτυχίες και νέο ξεκίνημα 1

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button