ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κλιμάκιο ελέγχου πιστοποιητικών εμβολιασμού στα μαγαζιά της Καραϊσκάκη, λίγες ώρες πριν την επιστροφή στην κανονικότητα!

Αρνητική εντύπωση σε κοινό και μαγαζάτορες προκάλεσε σήμερα το απόγευμα συνεργείο που προέβη σε ελέγχους τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού στο κέντρο της πόλης.

Το κλιμάκιο ελέγχου αποτελούνταν από δύο στελέχη του ΕΠΔΥ και δύο αστυνομικούς και έκανε έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού στους πελάτες των καταστημάτων κατά μήκος της Στρατάρχη Καραϊσκάκη. Αυτό, ενώ όπως είναι γνωστό σήμερα τα μεσάνυχτα λήγει η ισχύς του σχετικού μέτρου!

Πελάτης καταστήματος μίλησε στο Χαϊδάρι Σήμερα τονίζοντας ότι η ενέργεια αυτή του προκάλεσε αλγεινή εντύπωση. “Αυτό είναι παγίδα, όχι προσπάθεια τήρησης των μέτρων. Πού ήταν τόσο καιρό τα κλιμάκια;”, αναρωτήθηκε, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι τριπλά εμβολιασμένος, προς αποφυγή λάθος συνειρμών.

Θυμίζουμε ότι από αύριο, 1η Μαΐου, θα ισχύει αναστολή covid pass, δηλαδή αίρεται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και νόσησης για την πρόσβαση σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοιχτούς. Προς τι λοιπόν η αποψινή σπουδή; Ας πάρει την πρωτοβουλία ο Σύλλογος των Επαγγελματιών να ενημερώσει αν σε κάποιο από τα μέλη του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 10.500 ευρώ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button