ΑΓΟΡΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κλείνει κεντρικό κατάστημα υποδημάτων στο Χαϊδάρι – Μεγάλη εκποίηση πριν το οριστικό “αντίο”

Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά του Χαϊδαρίου, το κατάστημα παιδικών και εφηβικών υποδημάτων Runbow_shoes ανακοινώνει το κλείσιμό του, λόγω αλλαγής επαγγελματικού περιβάλλοντος που δεν επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία του.
Ως έναν μεγάλο “ευχαριστώ” για τη στήριξη και την αγάπη που έδειξαν οι πελάτες όλα αυτά τα χρόνια, το κατάστημα προχωρά σε μια τελευταία μεγάλη εκποίηση: την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2025, όλα τα παιδικά, εφηβικά και νεανικά υποδήματα θα διατίθενται σε τιμές από 10 έως 15 ευρώ.
Στα ράφια του Runbow_shoes μπορεί κανείς να βρει γνωστές και αγαπημένες μάρκες, όπως Versace, North Sails, Renato Garini, Conguitos, Disney καθώς και πολλές ακόμη επιλογές, που καλύπτουν κάθε στυλ και ηλικία.

Το κατάστημα βρίσκεται στη διεύθυνση Στρατάρχου Καραϊσκάκη 91, Χαϊδάρι.

Η ομάδα του Runbow_shoes ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους και υποστηρικτές που στάθηκαν δίπλα της αυτά τα τρία χρόνια.

Κλείνει κεντρικό κατάστημα υποδημάτων στο Χαϊδάρι – Μεγάλη εκποίηση πριν το οριστικό “αντίο” 3

Παρόμοια Άρθρα

Εγγραφή
Notify of
guest
0 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Δημοφιλέστερα
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Back to top button
0
Πάρτε μέρος στη συζήτηση!x