ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κλάους Γκρέμπι: Ο ΑΟΧ θα είναι πολύ ανταγωνιστικός!

Του Χρήστου Τσούνη

Ο 18χρονος επιθετικός του Α.Ο. Χαϊδαρίου που εντυπωσιάζει με τα αθλητικά προσόντα του είναι γέννημα – θρέμμα της ομάδας. Η εμφάνισή του στον αγώνα κυπέλλου του περασμένου Σαββάτου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Χολαργός ήταν απολύτως  πειστική. Ο Κλάους που τον έχουμε δει να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αποτελεί για πολλούς το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο στην πόλη μας.

Η χρονιά φαίνεται ότι ξεκίνησε πολύ καλά για εσένα αφού διακρίθηκες σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στον οποίο  κατάφερες και να σκοράρεις. Εσύ πως κρίνεις την απόδοσή σου;

Η απόδοσή μου ήταν αρκετά καλή αλλά όχι τόσο αποτελεσματική όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως έκανα ένα πολύ καλό πρώτο παιχνίδι.

Τι περιμένεις γενικά από τη φετινή χρονιά για τον εαυτό σου;

Θέλω να εξελιχθώ αγωνιστικά. Ελπίζω πως όπως μου δόθηκαν οι ευκαιρίες πέρυσι να μου δοθούν και φέτος έτσι ώστε να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να φτάσω στο ανώτατο δυνατό αγωνιστικό  επίπεδο.

Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι και στα δυο άκρα της επίθεσης αλλά και ως σέντερ φορ. Σε ποια θέση προτιμάς να παίζεις;

Προτιμώ να παίζω στα άκρα δεξιά. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική θέση μου, όπως φαίνεται.

Το αθλητικό επίπεδό σου είναι ξεκάθαρα πολύ υψηλό. Χρειάζεσαι βέβαια κάποιες βελτιώσεις. Ποια σημεία στο παιχνίδι σου νομίζεις ότι χρειάζεται να δουλέψεις για να ανέβεις αγωνιστικό επίπεδο;

Σίγουρα πρέπει να δουλέψω την τεχνική μου κατάρτιση.  Πρέπει οπωσδήποτε να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος μέσα στο παιχνίδι. Να βλέπω και να ακούω τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο!

Για την ηλικία σου μας έχεις δείξει πολύ καλά στοιχεία. Υπάρχει μέσα στο μυαλό σου η σκέψη  ότι ίσως σε 2-3 χρόνια θα μπορείς να αγωνιστείς σε επαγγελματικό επίπεδο;

Το σκέφτομαι ναι. Είναι το όνειρο μου από τότε που ήμουν μικρό παιδί! Έτσι θα μπορέσω να βοηθήσω εκτός από τον εαυτό μου και την οικογένειά μου.

Το ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν καλό για την ομάδα. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα κληρώθηκε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Τι μπορεί να πετύχει το Χαϊδάρι στη φετινή περίοδο;

Η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική! Θα προσπαθεί κάθε Κυριακή να κερδίζει τους τρεις βαθμούς. Ο καθένας που θα αγωνίζεται θα δίνει το 100% για να πετυχαίνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Ελπίζω βέβαια να είμαστε όλοι υγιείς και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Κλάους σε ευχαριστώ πολύ.

Εγώ ευχαριστώ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button