Προσοχή στη Γ. Παπανδρέου: Έσπασε φρεάτιο, κίνδυνος για τα αυτοκίνητα

Πριν από λίγα λεπτά συμπολίτης έστειλε ειδοποίηση προς δημοσίευση στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ότι οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν πολύ στη Γ. Παναδρέου, διότι έχει σπάσει φρετάτιο στο οδόστρωμα και επίκειται η κατάρρευσή του.
Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα βρίσκεται στο ρεύμα ανόδου, στη διασταύρωση της Γ. Παπανδρέου με την οδό Νάξου. Φρεάτιο του ΟΤΕ, από τις πρόσφατες εργασίες για την τοποθέτηση της οπτικής ίνας, έχει σπάσει και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να βυθιστεί με το πέρασμα αυτοκινήτου.
Το καπάκι του φρεάτιου φαίνεται να είναι ακατάλληλο για το μέγεθος του φρεατίου και ειναι στηριγμένο με μπετόβεργες. Όσο το πατούν τα αυτοκίνητα φαύγουν κομμάτια μπετού και η αντοχή του μειώνεται.
Ο κ. Δημήτρης Βόβολης είδε το πρόβλημα περνώντας με τη μηχανή του και μάς έστειλε τις φωτογραφίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σημείο για να προειδοποιεί τους οδηγούς, διότι δεν φαίνεται η παγίδα στο σκοτάδι, και έχει καλέσει το 100. Πριν από λίγο πήγε μηχανή της Τροχαίας και έβαλε ταινία σε παρακείμενο κάδο. Επίσης έχει ειδοποιηθεί ο Δήμος για να παρέμβει η Πολιτική προστασία. Προσοχή λοιπόν, μέχρι να γίνει πλήρης σήμανση του σπασμένου φρεατίου.
