ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΚΕΠ Χαϊδαρίου: “Μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια…”

Απογοήτευση αυνοδευόμενη από μια σταγόνα οργής. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο συμπολίτης Μάκης Βασαλάς, που μόλις έχει μιλήσει με το ΚΕΠ και μας πήρε για να δηλώσει την έκπληξή του, διότι δεν περίμενε ποτέ την απάντηση που πήρε στο αίτημά του για μια απλή υπόθεση, από αυτές που λέμε “ρουτίνας” και διεκπεραιώνονται σε ένα λεπτό. Και μας ζητάει να το γράψουμε, για να αναδειχθεί ένα πρόβλημα στην πόλη μας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί τηλεφώνησε στο ΚΕΠ Χαϊδαρίου για να κλείσει ραντεβού, προκειμένου να κάνει μια θεώρηση του γνησίου υπογραφής, για βιαστική υπόθεσή του. Ο υπάλληλος του απάντησε ότι το πλησιέστερο ραντεβού είναι την άλλη Παρασκευή, δηλαδή σε μια εβδομάδα ακριβώς. “Μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια”, μας είπε ο κ. Βασαλάς. “Τους εξήγησα ότι δεν έχω τόσο χρόνο στη διάθεσή μου και μου είπαν να πάω στην Αστυνομία για τη θεώρηση. Προφανώς νομίζουν ότι εκεί δεν είναι τόσο πνιγμένοι στη δουλειά, όσο στο ΚΕΠ… Με τη λογική τους, αν μας τύχει καμιά διάρρηξη, να φωνάξουμε το ΚΕΠ”.

Έχουν φτάσει στην εφημερίδα μας και άλλα σχετικά παράπονα. Όπως φαίνεται έχει “μπλοκάρει” και το ΚΕΠ. Πού οφείλεται αυτό; Περιμένουμε απαντήσεις από τη δημοτική αρχή, τόσο για τα αίτια του προβλήματος όσο και για τις ενέργειες που δρομολογεί για να εξυπηρετούνται στην ώρα τους οι πολίτες.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button